Najbizarniji rođendanski poklon : PLATIO je mladiću da ima odnose sa njegovom SUPRUGOM i sve su to SNIMALI, evo šta sad misle O TOME

Vesti 14.12.2021 21:00 0

Supružnici najčešće poklanjaju jedni drugima knjige, parfeme, ali i praktične poklone i donji veš. Jedan suprug je prešo sve granice i nije se pokajao.

Najbizarniji rođendanski poklon : PLATIO je mladiću da ima odnose sa njegovom SUPRUGOM i sve su to SNIMALI, evo šta sad misle O TOME

Shutterstock

Jedan stranac je podelio svoju neobičnu ispovest na stranici "Slate's How To Do It". Priznao je da je bio deo neobičnog rođendanskog poklona i da se sada, nakon par godina izuzetno kaje.

Seksi poklon zbog koga bi se neke porodice raspale

Pre nekoliko godina  suprug je hteo da obraduje ženu neverovatnim rođendanskim poklonom i omogući joj seks sa mladićem u ranim dvadesetim. Ideja je bila da njihov odnos ostane zabeležen video kamerom. Snimak bi naknadno koristili u toku seksa ili masturbacije.

Kako su našli mladića?

Rođendanski poklon nije mogao da uđe u kategoriju iznenađenja, pa se par naknadno dogovorio da to bude zajednčki poklon, koji će obogatiti njihov seksualni život. Ovi supružnici se nikada nisu pokajali zbog toga, a mladića koji je u celom procesu učestvovao, pronašli su tako što su sve objavili i intervjuisali više kandidata. Oni su se uzgred obavezali na to da snimak nikada neće dospeti na internet i ponudili su momku koji se predstavio kao Mark sumu od 5000 dolara.

"Seansa" je prošla bez problema

Nakon što se sve završilo, snimak je postao deo života bračnog para. Kako oni tvrde, snimak je samo obogatio njihov seksualni život, a kako nisu imali decu i čuvali su ga u fioci, nikada nisu ni pomislili da bi ova priča mogla negde da ispliva. Razmišljali su čak i o tome da sve ponove.

Mark se sada kaje, a porodica ne zna kako da postupi

Mark se jednostavno pokajao jednog dana i zatražio od porodice da uništi snimak. Par je to odbio, jer je situacija bila prilično jasna, a smatrali su i da je Mark dobio adekvatnu naknadu za obavljeni posao. Uprkos svemu tome, Mark je porodici ponudio povraćaj novca, a oni se sada pitaju šta treba da urade.

Smatrate li da je ovo previše bizarno? Da li biste mogli da se zamislite na mestu svih njih? Da li biste učinili uslugu mladiću i uništili snimak?

Komentari (0)
Loading