"Usvojila sam sestrino dete, a posle SEDAM godina dobila sam NOŽ U LEĐA": ispovest žene čija se dobra namera pretvorila u PAKAO

Vesti 29.07.2021 15:35 1

Žena koja je usvojila sestrinu bebu, našla se u užasnoj situaciji, pošto je ta ista sestra tražila da joj se "vrati" dete.

"Usvojila sam sestrino dete, a posle SEDAM godina dobila sam NOŽ U LEĐA": ispovest žene čija se dobra namera pretvorila u PAKAO

pixabay

Anonimna žena nedavno je objavila na Reditu strašnu priču u kojoj objašnjava da je pre sedam godina, iz najbolje namere, usvojila sestrino dete, pošto je datno na usvajanje.

- Neplodna sam i znala sam da ne mogu da imam decu, pa kad je moja mlađa sestra iznenadno zatrudnela sa 18 godina i rekla da će dati bebu na usvajanje, odlučila sam da je usvojim - napisala je na Reditu.

- Zatrudnela je slučajno pošto je provela noć sa muškarcem kog nije znala, a kada se porodila, i dobila devojčicu, nije znala kako da ga nađe i kontaktira. 

Tako je anonimna žena legalno usvojila bebu i igrom slučaja na kraju se udala za čoveka koji je bio otac devojčice.

Objasnila je: "Moja sestra je naletela na njega u klubu i ispričala mu sve. Upoznala sam ga i odmah je ostvario kontak sa ćerkicom, taj čovek je sada moj muž već sedam godina."

 

Navodi da već neko vreme nije u kontaktu sa sestrom i da ju je iznenadio poziv od nje. Naime, sestra joj rekla da se venčala prošle godine ali da joj je muž neplodan. Svesna je da će im biti teško da zatrudne pa zato želi da dobije nazad svoje ćerku koju je dala na usvajanje. 

Pišući na Reditu, dodala je: "Bila sam zgranuta, pa sam joj posle nekoliko trenutaka rekla da je uvek dobrodošla da se upozna sa MOJOM ćerkom, i da se predstavi kao tetka."

- Možemo svi zajedno da sednemo i porazgovaramo o svemu, ali one ne može da traži od mene da se odreknem svog deteta - objasnila je žena i dodala da joj je sestra zapretila tužbom jer je ona ipak biološka majka.

- Tek posle te pretnje sam joj rekla za supruga i onda je eksplodirala od besa. Rekla mi je da sam joj ukrao život - napisala je anonimna žena i dodala da je postala previše emotivna posle toga i spustila joj slušalicu. 

Pošto nije bila sigurna da li je dobro postpuila tražila je mišljenje od mnogobrojnih korisnika Redita, a skoro svi su stali na njenu stranu.

- Čekaj malo, vaše dete sada ima sedam godina, a vaša sestra misli da može samo da dođe, uzme dete i kaže "ja sam tvoja nova mama" - napisala je jedna korisnica.

- Tvoja sestra je neverovatna. Želi da odvoji dete od poridice, kako bi ona imala "savršenu" porodicu i mogla da glumi majku - napisala je druga korisnica.

Komentari (1)
Loading
Nina Stojanović
02.08.2021 17:07

Haos... Nema po meni, najpre moralno pravo da trazi dete i da ga je sto puta rodila, jer ga je sedam godina pre toga odbacila tek tako!