ZBOG JEDNE GREŠKE U KUHINJI HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI Žena je dobila jezive opekotine po celom licu, a sada se gorko kaje!

K.Ć. Vesti 10.05.2022 21:10 0

Žena iz Velike Britanije pokušala je da spremi savršeno poširano jaje, ali je onda krenulo sve po zlu

ZBOG JEDNE GREŠKE U KUHINJI HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI Žena je dobila jezive opekotine po celom licu, a sada se gorko kaje!

Printscreen/TikTok

Odlučila je da odabere metod koji je naučila na TikToku. Sada je objavila video koji upozorava druge domaćice da ne koriste ovaj eksperimentalni pristup.

- Bukvalno sam opekla celo lice i vrat - opisuje Kantela Konvai u videu.

Britanka je na internetu pronašla trik koji joj je navodno omogućio da pripremi savršeno poširano jaje . A caka je bila u tome da je ona morala da stavi u mikrotalasnu svoj obrok i da ga tako spremi.

Opasna situacija, koja je čak pretila da izgubi obraz, dogodila se početkom juna. 25-godišnja amaterska kuvarica razbila je sirovo jaje i stavila ga u vrelu vodu, a zatim je sve to stavila u mikrotalasnu na 10 sekundi.

Devojka je ovu metodu koristila više od dve godine, jer je to bio "brži i lakši način" za pripremu poširanog jajeta.

Tada je osetila bol koji joj je, kako opisuje, "bio najgori bol u životu, iako je prirodnim putem rodila dvoje dece".

Šta je pošlo naopako?

25-godišnjakinja je umočila hladnu kašiku u ključalu vodu kako bi izvadila jaje, što je izazvalo reakciju koja je prouzrokovala da ključala tečnost prsne u njeno "lice i vrat".

Dodala je:

- Osećala sam se kao da mi je neko zapalio lice živom vatrom i bila sam ubeđena da mi je celo lice izgorelo.

 

@chantelleconway2020

Old skin peeling off a lot today 😩 thank u everyone who’s messsge means a lot 💗 ♬ original sound - Chantelle Conway 🖤

 

Da bi ublažila agoniju, Kantela se brzo polila hladnom vodom za koju su kasnije lekari rekli da je sačuvala od opekotina trećeg stepena. Videvši koliki bol oseća, lekari su joj odmah dali morfijum i naneli gel masku na lice koja joj je te opekotine hladila. Ovo je dodatno spasilo ženu od opekotina opasnih po život.

Nažalost, proces lečenja traje dugo. Lice mlade majke počelo je da puca i ljušti se. Od incidenta je prošlo skoro dva meseca, a ona i dalje vuče posledice.

- Osećam se kao zmija koja skida kožu - rekao je Kantela i dodala - sada me ne boli mnogo, ali sve me užasno svrbi.

Kantela je odlučila iskoristiti svoje iskustvo za obrazovanje drugih koji bi možda hteli da primene slične eksperimentalne trikove koji se nalaze na internetu.

- To je bilo glupo od mene i samo želim da više ljudi zna šta bi moglo da im se dogodi. Ne želim da se ovo dogodi bilo kome drugom - rekla je devojka, koji se navodno zarekao da više nikada neće pojesti jaje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading