Uskoro puni OSAMDESET i ne odustaje od TERETANE: "Jedem puno SALATE, svaki dan radim SKLEKOVE i uživam sa MLAĐIM muškarcima"

Vesti 17.02.2022 17:40 0

Dženi Lorejn (78) osvojila je svet, dokazujući da su godine samo broj

Uskoro puni OSAMDESET i ne odustaje od TERETANE: "Jedem puno SALATE, svaki dan radim SKLEKOVE i uživam sa MLAĐIM muškarcima"

Printscreen/Youtube

Baka Dženi je razbila sve stereotipe i potpuno promenila svoje telo od momneta kada je otišla penziju.

Čak je ni karantin zbog koronavirusa nije sprečilo da ostane u formi, jer kako kaže, "gde postoji volja, postoji i način".

- Pet puta sam šetala u toku nedelje po osam kilometara, radila sam vežbe kao što su skokovi i izdržaji, a kod kuće sam imala i tegove od pet kilograma da bih mogla da radim ruke i ramena - rekla je Dženi i dodala jos - Ali to nije isto kao kada ste u teretani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WOMAN’S LOOK (@womanslook)

 

 

Stroga vežba i dijeta

Dženi je takođe na vrlo strogoj dijeti i ne jede nikakvu nezdravu hranu.

Ona jede ono što naziva "golom" hranom - a u njenoj ishrani nema masti, ni malo.

- Moj glavni obrok je salata, ili spremim ribu na roštilju, piletinu na pari - rekla je Lorejn.

Um nad materijom

Majka troje dece i bivši psiholog takođe je strastvena prema svojoj "porodici u teretani" - to je grupa starijih ljudi koji zajedno sa njom treniraju u teretani.

- Uvek sam pokušavala da pomognem ljudima da budu onakvi kakvi zaista žele, bez obzira na na očekivanja drugih - rekla je Lorejn.

Primetili smo da Dženi uživa u društvu njenog dečka Davida Kendalija, koji je dosta mlađi od nje. Kako izveštava startsat60.com bodibilderka je zbog ove ljubavne romanse morala da prekine svaki kontakt sa njenom decom, koja ovu vezu nisu podržali.

U 48. godini, Dženin život se dramatično preokrenuo kada je upoznala ljubav svog života nakon što je odlučila da se razvede od tadašnjeg partnera. Bio je ljubazan, pravi džentlmen i zarobio joj je srce. Hrabri David Kendal imao je 24 godine, pa je razlika između njih dvoje bila 23 i po godine.

Dženi ga je u početku lagala o njenim godinama, rekavši da ima 38 umesto 48 godina, ali jaz zbog godina ni tada nije predstavljala problem za par - a i dalje su do ušiju zaljubljeni 28 godina kasnije.

 

Komentari (0)
Loading