Od "igračke do plačke": Sama je ošišala POMERANCA, nakon toga ličio je na PACOVA, a usledilo je nešto još gore!

Vesti 31.01.2022 15:49 0

Htela je da uštedi novac, da sama ošiša psa, nije shvatila da je to zahtevan posao

Od "igračke do plačke": Sama je ošišala POMERANCA, nakon toga ličio je na PACOVA, a usledilo je nešto još gore!

unsplash.com

Frizeri za pse prolaze ozbiljnu obuku i utroše dosta vremena kako bi naučili taj zanat. Šišanje psa nije tako lako kao što se na prvi pogled čini. Morate se pobrinuti da ošišate pravu količinu krzna, inače vaš pas neće ličiti na sebe.

Jedna žena je htela da uštedi novac i da sama je eksperimentisala, te je odlučila da uzme makaze u svoje ruke i da ošiša svog psa kod kuće, kako piše časopis Miror. Rezultate rada podelio je njen suprug na TikToku, a mnogi su se sažalili na kućnog ljubimca.

- Jeste li se ikada zapitali kako pomeranac izgleda kad vaša žena pokuša da uštedi nekoliko dolara i sama ga dotera? - napisao je korisnik na svom videu. 

On u videu hoda po kući tražeći svog psa koji se sakrio, a kada ga pronađe i otkrije njegov novi izgled, pas je sasvim neprepoznatljiv. Da ne znate da je pomeranac, nikad ne biste rekli da je ta vrsta.

Njegov video brzo je postao hit na mrežama, a skupio je više od dva miliona pregleda.

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani izgledom psa, a neki su savetovali kako pomerance ne bi trebalo šišati do kože. "Jao jadnik! Nikada ne bi trebali brijati pomeranca! Njihova poddlaka je ono što ih čini tako pufnastim i lepim, nadam se da će mu krzno ponovno narasti", komentirala je jedna korisnica.

Od

Printscreen/TikTok

 

Drugi korisnik se nadovezao:

- Oprosti što ti to moram reći, ali čuo sam da im krzno ne raste isto nakon šišanja.

Autor videa na kraju je dodao u komentarima kako on i supruga briju svog psa otkad je bio štene te da mu je krzno svaki put naraslo bez problema.
 


 

Komentari (0)
Loading