Moja MAMA se VERILA sa mojim bivšim DEČKOM: Ova situcija se OTRGLA kontroli, devojka je bila primorana da uradi jednu stvar!

Najžena Vesti 11.12.2021 21:50 0

Jedna devojka šokirala je društvene mreže kada je otkrila da je njena majka verena za njenog - bivšeg dečka.

Moja MAMA se VERILA sa mojim bivšim DEČKOM: Ova situcija se OTRGLA kontroli, devojka je bila primorana da uradi jednu stvar!

Printscreen/TikTok

Kako piše The Sun, u nizu videozapisa objavljenih na TikToku, Marisa je ispričala kako je saznala za njihovu vezu. Prvi video koji je objavila dobio je više od 2 miliona pregleda, a u njemu je pisalo:

- Čekaj...Ko se udaje za tvog bivšeg verenika? - a u u pozadini je svirala pesma ‘My Mom’ od Eminema, koja je postala trend na TikToku te označuje da se govori o nečijoj majci.


Marisa je zatim objavila seriju od četiri dela u kojem je objasnila kako su stvari krenule.

 

@marisakylie

Reply to @marissanicole249 ♬ original sound - Marisa

 

 

 - Nažalost, 60 sekundi nije dovoljno vremena da vam kažem kako se moja mama verila s mojim bivšim verenikom. On je mojih godina, zabavljali smo se u srednjoj školi. No, kako bi bilo još bolje, preselio se kod nas par meseci nakon što smo počeli da se zabavljamo -  započela je u videu.

Imala je 16 godina, živela je s mamom, očuhom i dečkom. Bližila se treća godišnjica nje i njenog dečka, a u avgustu te godine njena mama i očuh odlučili su da se rastanu. Otprilike mesec dana nakon njihovog raskida, ona i njen verenik takođe su prekinuli. Kaže da je razlog što je prekinula s njim bio taj što je shvatila da ne želi biti vezana do kraja života s 18 godina.

Nakon što je napunila 18 godina, Marisa se odselila s prijateljima i iznenadila se kad je videla svog bivšeg verenika kako se i dalje druži s njenom mamom svaki dan.

- Stalno sam je pitala zašto se još uvek druži s mojim bivšim dečkom? Zašto mi to radi? Odgovor je uvek bio isti: ‘On je moj sin i ja ga volim i družiću se s njim htela ti to ili ne’.  Molila sam je da prestane jer sam se osećala neugodno i čudno, ali nije me slušala - nastavila je.

Marisa je odlučila da prestane da razgovara sa svojom mamom zbog toga, a onda ju je jedne noći 2019. godine nazvala njena majka. Počele su da razgovaraju i priznala joj je da je zapravo izlazila s njim. Tada je zaista prestala razgovarati s njom. Za vreme dok nisu razgovarali, njen bivši verenik opet se preselio kod majke.

No, Marisa je bila trudna i nije mogla da ostane sa svojim sada već bivšim partnerom, pa se preselila. Neposredno nakon što je rodila, Marisa je na Badnje veče primila poziv od svoje majke kako bi joj rekla da su ona i njen bivši verenik sada vereni.

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani njenom pričom, a mogli nisu mogli da veruju da bi jedna majka napravila to svom detetu.

 -Znate li kada na venčanju pitaju ima li iko zamerke? Da, mislim da bi trebalo prigovoriti -  komentirala je jedna korisnica.


 

Komentari (0)
Loading