Ukucala je ime svog DEČKA i imala je šta da vidi: Sa istinom koju je saznala nije znala šta da radi - ovo je BRUTALNA laž!

Naj žena Vesti 07.08.2021 20:56 0

Jednog dana, Pris je iz dosade ukucala ime svog dečka na Internetu i tako saznala da on vodi dvostruki život

Ukucala je ime svog DEČKA i imala je šta da vidi: Sa istinom koju je saznala nije znala šta da radi - ovo je BRUTALNA laž!

Printscreen/TikTok

Naime, ona je tada saznala je da njen dečko ima sina koji se rodio dok su se njih dvoje zabavljali.

- Iz dosade sam ukucala njegovo ime i pronašla registar beba koje su rođene u januaru ove godine, a on je potpisan kao otac - ispričala je devojka (25) u videu koji je objavila na TikToku.

Pris i njen sada već bivši dečko su bili na odmoru, a on je izgubio telefon i novčanik, a kada su pričali o tome kako će se čuti kada se vrate, on je rekao da ne brine i da će je kontaktirati čim kupi novi telefon.

- Prošlo je par dana od kada samo se vratili sa odmora, a on me nije ni jednom pozvao, pa sam mislila da ću ga nekako pronaći na internetu - nastavila je sa pričom Pris.

Korisnici TikToka su joj postavljali mnogo pitanja, a najčešće je bilo kako to da joj nije bilo čudno što u današnje vreme njen dečko nema ni jednu društvenu mrežu.

 

- Na početku veze mi je rekao da je imao profile, ali da ih je izbrisao, a ja sam mu naivno poverovala - priseća se ova devojka.

Kada je pronašla šokante dokaze, Pris se dosetila da potraži i ime majke koje je navedeno u registru.

- Pronašla sam ženu i slike s njim i njihovim sinom. Gledala sam u sliku i sve vreme sam čekala da me neko trgne i probudi iz ovog košmara - ispričala je ona.

Danima je pokušavala da ostvari kontakt sa dečkom, ali svaki put bi se uključila govorna pošta, a onda je odlučila da mu pošalje sve dokaze koje je pronašla.

- Videla sam da je pogledao sve moje poruke, a on i njegova žena su me samo blokirali.

Međutim, pre nekoliko dana žena njenog bivšeg dečka ju je kontaktirala.

- Obe smo ga upoznale u isto vreme, a ona je nekoliko meseci kasnije ostala trudna. Nastavio je vezu i s njom i sa mnom i na taj način vodio paralelni život. Bila sam srećna s njim, ali sve je bilo laž i to je stvarno boli - zaključila je Pris.

Komentari (0)
Loading