Kandidat za KUMA godine: Zbog ove loše fore MLADA ga izbacila sa venčanja, ni mladoženja nije stao na njegovu stranu

Naj žena Vesti 10.12.2021 21:23 0

Venčanja su obično lep i romantična događaj na kojima se svi trude da sve budu savršeno

Kandidat za KUMA godine: Zbog ove loše fore MLADA ga izbacila sa venčanja, ni mladoženja nije stao na njegovu stranu

Shutterstock

Tako je bilo i na venčanju jednog para, sve do trenutka kada su počele zdravice i kada su gosti zanemeli. Zdravicu je držao kum mladoženje, a zbog užasnog ishoda, priču celog događaja je podelio na popularnom forumu Reditu.

Kum je uložio mnogo truda u svog govora, čak ga je i učio napamet, ali priznao je da je imao "umetničku blokadu" kada je pokušao da smisli simpatičnu foru za deveruše, jer ih nije poznavao. Kada je pitao mladence za savet oni su mi rekli da se samo opusti i da će mu neka fora sigurno pasti na pamet na licu mesta. A tako je i bilo..

Kum je pre nego što je hrana napusila kuhinju započeo svoju zdravicu i kada je mladencima poželeo sve najbolje prešao je na deveruše.

- Deveruše, ne poznajem vas, ali moram priznati da pet od vas šest izgleda senzacionalno danas. Pa vi razmišljajte koja od vas ne izgleda tako dobro - rekao je kum.

Iako je mislio da će njegova bezobrazna šala izmamiti smeh mnogih, dogodilo se sasvim suprotno. Nastao je muk u sali i svi su bledo gledali u njega.

- Jedna od deveruša je počela da plače. Ja nisam imao loše namere, to je bila glupa šala. Kad sam se izvinio, primetio sam da jedna od njih stvarno i nije bila tako zgodna, ispao sam gad - kaže kum.

Mlada mi je samo prišla i zamolila me da odem sa venčanja, a mladoženja je samo kimnuo glavom u znak slaganja.

Kako navodi u objavi, osećao je veliku grižu savest pa je napisao izvinjenje i objavio ga na Fejsbuku. Međutim, dobio je samo jedan odgovor od mladine bake koja nije prihvatila njegovo izvinjenje.

Mnogi korisnici Redita su se složili da je ovo jedan od najgorih govora na venčanju za koje su do sada čuli. 

Komentari (0)
Loading