Krunoslava I Franjo ODREKLI se SINA preko NOVINA: Jedan razlog PREVRŠIO je SVAKU MERU, uradili ono najbolnije za jednog roditelja!

Lana Vidović Vesti 12.08.2021 10:23 0

Roditelji su se preko novina odrekli 45-godišnjeg sina

Krunoslava I Franjo ODREKLI se SINA preko NOVINA: Jedan razlog PREVRŠIO je SVAKU MERU, uradili ono najbolnije za jednog roditelja!

Shutterstock

Krunoslava i Franjo Šimpović iz Hrvatske odlučili su da se javno, “preko novina”, odreknu svog 45-godišnjeg sina.

Već četiri godine, ističu oni, sin nije bio u Hlebinama, a kako su i unuci počeli da izbegavaju kontakte s njima, odlučili su da staru narodnu poštapalicu “odreći ću te se preko novina” pretvore u delo.

– Javno se odričemo našeg sina, on, zajedno sa snajom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinićemo sve da se i pravno ‘izbriše’ kao naš sin” – istakli su Krunoslava i Franjo Šimpović, prenosi Objektiv.

– Još dok je bio student umeo je da nas vređa, pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo kada je potreban novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaja bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo i postajao je sve gori i gori – ispričala je Krunoslava Šimpović.

– Svaki poziv u poslednje četiri godine završavao je teškim sinovljevim uvredama, a kada bismo došli kod njega u goste, zajedno sa snajom činio je sve što je mogao samo da ne vidimo unuke – dodala je ona.

– Unuci nas obožavaju jer smo ih svuda vodili i uživali su u druženju sa nama. Sin i snaja su čak izmislili da mi živimo u Americi, pa su i na taj način pokušali da nas odvoje od unuka. Nikad nas u poslednje četiri godine nije pozvao, a dosta često se nije javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vređao da sam znala da plačem po ceo dan – požalila se Krunoslava Šimpović.

Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreknemo i sina i snaje – zaključila je Krunoslava.

Sin nije želio previše da komentariše istup svojih roditelja.

-Meni je to pomalo smešno, a svaki drugi komentar vezan za navode mojih roditelja je suvišan – kratko je rekao.

Komentari (0)
Loading