Ovaj POROĐAJ zgrozio je mnoge! Tara je ODMAH DALA svoje dete drugoj porodici, a tek kad čujete kome!

Najžena Vesti 03.12.2021 17:27 0

Lekari su njenoj sestri rekli da ima samo 25 odsto šansi da zatrudni, ali su se njih dve dosetile pomalo čudne ideje. Tačnije, lekari su ovoj ženi rekli da ima svega 25 odsto šansi da zatrudni

Ovaj POROĐAJ zgrozio je mnoge! Tara je ODMAH DALA svoje dete drugoj porodici, a tek kad čujete kome!

Printscreen/Facebook

Toni, koja je očajnički želela dete, ovih dana ipak je postala majka, zahvaljujući svojoj sestri Tari (32) koja joj je bila surogat majka i rodila zdravog dečaka.

– Ne mogu ni da opišem koliko smo suprug i ja zahvalni mojoj sestri koja je rešila da nam rodi dete – kaže Toni iz Dadlija u Velikoj Britaniji medijima.

Toni je zamrzla jajne ćelije 2012. godine, pre nego što je počela sa hemoterapijom. Tada je imala 22 godine. Nakon duge bitke sa rakom, prošlog oktobra njene jajne ćelije su oplođene i usađene u Taru.

Tara, koja ima troje dece, medijima objašnjava svoju odluku.

- Uvek sam im govorila da ću im ja nositi dete ako zamrznu jajne ćelije. Od početka sam im govorila da to urade. Nije bilo mnogo vremena pred hemoterapiju, pa su zamrzli samo tri, ali na svu sreću uspeli smo – kaže Tara, dodajući da su reakcije na ovo različite.

- Ljudi iz naše okoline nas podržavaju, naravno, dok ima stranaca koji komentarišu da je to uvrnuto. Ne obaziremo se na to, nama je najvažnije da je beba napokon tu – kaže ona.

Komentari (0)
Loading