Dodajte ovaj proizvod u ČORBU: Ukus je FENOMENALAN, a zbog njega će i meso biti mekše

K.Ć Vesti 04.01.2022 08:00 0

Čorba je jedna od najpopularnijih i omiljenih supa. Posebno je odličnog ukusa na nedeljnom ručku vaše majke ili bake. Ovaj obrok ne samo da hrani i zasićuje, već i vraća prijatne uspomene i svrstava se u tzv. utešnu hranu, odnosno hranu posle koje se osećamo bolje

Dodajte ovaj proizvod u ČORBU: Ukus je FENOMENALAN, a zbog njega će i meso biti mekše

Shutterstock

Ako vam je dosadio tradicionalni ukus čorbe ili želite malo promene, obavezno isprobajte ovaj trik. Dovoljno je da u supu dodate jedan iznenađujući proizvod da biste uživali u potpuno novoj, dubokoj i intrigantnoj aromi. 

Koji je to tajanstveni sastojak koji treba da osvoji i obogati ukus domaće čorbe? To je obična jabuka. Da, ovo nije šala. Ova kombinacija može izgledati čudno i neprikladno, ali uveravamo vas da efekat je neverovatan. Čorba kuvana sa jabukom je delikatna, slatko-kisela i aromatična. Dodatak jabuke daje egzotičan ukus i naglašava ukus mesa. Nešto fantastično.

Priprema čorbe od jabuke je veoma jednostavna. Dovoljno je na kraju kuvanja ceo plod sa korom stavite u šerpu oko pola sata, a zatim ga izvaditi. I to je sve.

Ovaj trik suptilno menja ukus čorbe i izvlači najbolje iz nje. Deca vole ovu čorbu jer je mekša i slađa od tradicionalne čorbe.

 

Komentari (0)
Loading