Kuvarice u Srbiji OBOŽAVAJU ovaj trik sa ČAŠOM: Spremite krompir u tiganju, korica je HRSKAVA i nikad lepše zapečena

M. G. Vesti 24.02.2022 16:00 0

Ispecite krompir potpuno drugačije nego do sada, u čaši je trik.

Kuvarice u Srbiji OBOŽAVAJU ovaj trik sa ČAŠOM: Spremite krompir u tiganju, korica je HRSKAVA i nikad lepše zapečena

Printscreen/ Instagram

Krompir koji se kuva i peče u ljusci uvek je boljeg ukusa od onoga bez ljuske. Nakon kuvanja ga ispecite u tiganju, ali kako biste dobili zanimljiv oblik spljoštite ga čašom. Odličan je uz krmenadle ili već neko meso po izboru. Dovoljan je i samo sos sa strane i američka kupus salata. 

Sastojci: 

1,5 kg krompira

30 g putera
25 ml ulja 

Priprema

Krompir u ljusci dobro operite, pa ga skuvajte, ali ne treba skroz da omekša. Puter istopite i zagrejte ulje, pa stavite ceo krompir u tiganj.  Čašom spljoštite, pa pecite sa jedne i druge strane po 7 minuta. Posolite i pobiberite, pa gotov krompir začinite seckanim vlašcem. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cookist Wow (@cookistwow)

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading