Ova TORTA se TOPI u ustima: ČOKO MOKO je idealna poslastica za tople dane, gotova za samo 15 minuta!

Vesti 13.04.2022 15:21 0

Brz i sočan dezert

Ova TORTA se TOPI u ustima: ČOKO MOKO je idealna poslastica za tople dane, gotova za samo 15 minuta!

Shutterstock

Sastojci:

Jedno pakovanje gotovih čoko kora (tamne kore)

450 ml čokoladnog mleka

Prvi fil:

300 g mlevene plazme
700 g kisele pavlake
200 g šećera u prahu

Drugi fil:

500 g šlag krema

550 ml kisele vode

Dekoracija:

100 g crne čokolade

Priprema: 

Za prvi fil: u posudu sipajte mlevenu plazmu, šećer u prahu, kiselu pavlaku, pa sve dobro sjedinite.

Za drugi fil: Umutite šlag sa kiselom vodom u čvrstu smesu.

Prvi fil podelite na dva dela za prvu i drugu koru, a drugi na tri dela za drugu i treću koricu, odnosno glazuru.

Prvu koru obavezno izbockajte čačkalicom a onda natopise 150 ml čokoladnom mleka, a nakon toga samo filujte sa prvim i onda drugim filom. 

Ponovite postupak i sa drugom korom.

Na treću staviti glazuru.

Komentari (0)
Loading