Pikantni MEKSIČKI gulaš: Ovako ga nikada NISTE pravili, a prava je šteta da ne probate!

Ž. T. Vesti 29.04.2022 12:07 0

Pripremite gulaš u duhu Meksika i unesite gurmanske čarolije u svakodnevnicu

Pikantni MEKSIČKI gulaš: Ovako ga nikada NISTE pravili, a prava je šteta da ne probate!

Shutterstock

SASTOJCI:

  • 450 g junetine
  • crveni luk
  • 200 g  pasiranog paradajza
  •  1 šoljica kukuruza
  • 460 g crvenog pasulja iz konzerve
  •  šargarepa
  •  mleveni kumin
  • čili
  • so
  • biber

PRIPREMA:

U loncu na srednje jakoj vatri  propržite sitno naseckan luk dok ne postane staklast i dodajte junetinu. Dolijte vode. Umešajte paradajz, narezanu šargarepu, pasulj, kukuruz, kumin, čili, so i biber. Pustite da zakuva, a zatim smanjite vatru i ostavite neka se krčka oko sat vremena.
 

 

Komentari (0)
Loading