Kuvarica otkrila kako da piletina bude SOČNA i HRSKAVA: Ovo je TAJNI sastojak koji koristi, nije uopšte SKUPO

Vesti 27.05.2022 17:30 1

Ako ste ljubitelj piletine onda znate da dobro pečena piletina mora biti sočna i hrskava jer je tako ukusnija i bolja.

Kuvarica otkrila kako da piletina bude SOČNA i HRSKAVA: Ovo je TAJNI sastojak koji koristi, nije uopšte SKUPO

Printscreen/Youtube

Jedna kuvarica je na TikToku podelila sjajan trik za pečenje piletine kojim ona svaki put ispadne baš kako treba. Kako piše The Sun, kuvarica je napomenula da vam za ovaj trik neće trebati nikakvi skupi sastojci, niti ćete u kuhinji morati da provedete sate.

Sve je vrlo jednostavno. Potrebno je samo da najpre u piletinu dodate maslinovo ulje i začine, ali ne treba ništa meriti, stavite onoliko koliko vi želite. Zatim dodajte tajni sastojak – jogurt, koji će piletinu učiniti sočnom. Nakon toga ostavite da odstoji najmanje sat vremena, prebacite u posudu za pečenje i dodajte malo vode. Pecite sat vremena.

 

@themodernnonna Juiciest 6 Ingredient Chicken that takes 2 minutes to prep! #chickenrecipe #chickenrecipes #chicken ♬ original sound - THEMODERNNONNA

 

Ako ste jako gladni i ne možete čekati toliko dugo, kuvarica kaže da ne morate čekati da odstoji sat vremena, nego možete odmah ispeći jer će svejedno biti sočna, ali svakako će biti bolje ako pustite da se malo marinira.

Video je sakupio skoro miliona pregleda, a mnogi korisnici bili su impresionirani ovim savetom, te su joj u komentarima zahvalili što ga je podelila.

- Odličan trik, moram ga isprobati što pre - napisao je jedan korisnik.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Marinada
27.05.2022 23:51

Piletina da se peče sat vremena?? Pa ni noj ucelo se ne bi toliko dugo pekao!