Ovaj NAPITAK za mršavljenje je sve što ste ikada TRAŽILI: Skida kilograme kao LUD a ne treba vam mnogo vremena da ga napravite!

Vesti 25.07.2022 09:00 0

Savršen način za detoks

Ovaj NAPITAK za mršavljenje je sve što ste ikada TRAŽILI: Skida kilograme kao LUD a ne treba vam mnogo vremena da ga napravite!

Shutterstock

Odličan napitak tokom vrelih i letnjih dana jer je osvežavajuć ali pre svega je veoma dobar u borbi protiv viška kilograma. Sve što vam je potrebno je:

  • Jedan krastavac,
  • jedna jabuka,
  • lumun
  • Sada dobro operite jedan limun, koji slobodno možete koristiti u svakoj dijeti, pa iscedite sok, a ostatak voćke iseckajte i prelijte čašom vode.

    Sipajte u šerpicu i stavite da vri desetak minuta na srednjoj temperaturi. Ohladite, procedite i dodajte seckanu jabuku i krastavac.

    Sve dobro izmiksajte u blenderu, dodajte sok od limuna i rashladite. Procedite i pijte po jednu čašu svakog jutra, ako je moguće - na prazan stomak. Preporučuje se da se, uz odabranu dijetu, pije ovaj sok 15 dana za redom.

    Jabuka daje neophodnu slast ovom napitku, tako da ćete od samog jutra uživati u prijatnom ukusu, pa ćete lako istrajati u novim navikama neophodnim za dijetu. Ona je, inače, idealno voće za mršavljenje - bogata je vitaminom C, ali i vitaminom A, E i vitaminima B kompleksa, pa pomaže i pri jačanju imunog sistema.

    Krastavac je omiljena namirnica u svakoj dijeti, zbog odsustva masti i niskog sadržaja kalorija. Odličan je za hidrataciju, a sadrži vitamine K i D, kao i kalijum i magnezijum. Njegov sastojak kukurbitacin, pokazuju istraživanja, može da pomogne u borbi protiv ateroskleroze.

    BONUS VIDEO

     

     

     

     

     

     

     

    Komentari (0)
    Loading