Uzela je PARČE LUBENICE i dodala mu JEFTIN sastojak: TRIK je zaludeo CEO SVET, ali nismo sigurni da želimo OVO da probamo

Vesti 23.08.2022 21:05 0

Ovaj ne baš privlačan trend sa lubenicama prvi je započeo tiktoker po imenu Yayayayummy

lubenica

unsplash

Novi prehrambeni trend zavladao je internetom, a uključuje lubenicu i senf. Da, dobro ste pročitali! Ovoj "poslastici" nije mogao da odoli američka muzička zvezda Lizo, piše Delish. Ovaj, na prvi pogled, ne tako atraktivan gurmanski trend prvi je pokrenuo tiktoker po imenu Yayayayummy koji je istakao da je uz lubenicu najbolje ide francuska senf. Ali Lizzo je umesto toga koristila običan.

Nakon što je zagrizla, izgledala je zbunjeno i uzela još jedan zalogaj, ali nije dala svoj sud o ovoj čudnoj kulinarskoj „poslastici“. Ovo je podstaklo druge tiktokere da isprobaju ovu neobičnu kombinaciju.


Među njima je bila i novinarka portala Delish, koja je isekla lubenicu, a krišku namazala senfom koji je imala u frižideru. "Nekako mi se dopalo. Lubenica sa senfom je bila dobrog ukusa. Sirće od senfa pomešano sa slatkom, sočnom lubenicom uravnotežilo je jedno drugo, što nisam očekivala.

Ona tvrdi da su "lubenica i senf iznenađujuće dobar duo". Ali, ipak će ubuduće jesti samu lubenicu jer to više preferira. Ako se ipak neka bočica senfa nađe u blizini, sigurno će je, kaže, staviti na krišku lubenice.

Komentari (0)
Loading