Naomi Kembel NIKADA ne jede ove NAMIRNICE: Ima JEDAN obrok dnevno i BITNO pravilo koje ne krši

Vesti 12.11.2022 08:45 0

Ishrana Naomi Kembel je vrlo rigorozna, a njen kuvar je otkrio da svako jelo koje pravi za nju mora da ispuni određene kriterijume.

Naomi Kembel NIKADA ne jede ove NAMIRNICE: Ima JEDAN obrok dnevno i BITNO pravilo koje ne krši

Shutterstock

Naomi Kembel svojevremeno je iznenadila svetsku javnost priznanjem da jede samo jednom dnevno i da uglavnom "večera u doba ručka", a šef njene kuhinje Šon Džon nedavno je otkrio da svako jelo koje pravi za nju mora da ispunjava određene kriterijume.

- Kuvam za nju već celu deceniju. Moje zaduženje je da od namirnica koje Naomi sama nabavlja napravim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je 'ital', što je jamajčanska reč za osobu koja prati vegatarijanski režim ishrane. Kada putuje, pravim joj hranu za put jer joj avionska hrana ne prija - izjavio je Šon za "Page Six" i dodao da manekenka gotovo nikad ne naručuje hranu iz njegovog restorana.

- Naomi nikada ne naručuje hranu iz restorana. Ukoliko se i odluči za tu opciju, uvek traži da joj spremimo nešto što nije na meniju. Za nju uvek kreiram neko novo jelo - objasnio je.

Poznata lepotica već godinama ne konzumira tri vrste namirnica - piletinu, proizvode na bazi mleka i proizvode koji sadrže gluten. Takođe, ne koristi začine poput soli i bibera, ali voli začinsko bilje.

Naomi Kembel svojevremeno je otkrila da postoje dani kada uopšte ne unosi hranu u organizam, već samo tečnost.

- Jedem kada imam potrebu i ne izgladnjujem se. Ukoliko neki dan ne osećam potrebu za hranom jednostavno ne jedem, pijem vodu i sokove. Zavisi od toga kako se osećam. Tokom letnjih meseci i vrućina samo želim da pijem sokove - rekla je ona tada.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading