Potrebna su nam samo DVA sastojka: Ovaj NAPITAK će ojačati vaš IMUNITET i izboriti se protiv migrene

Vesti 09.11.2021 18:00 0

Stanje organizma može se poboljšati domaćim lekovima, a ova infuzija neće se nositi samo sa bolovima u zglobovima, već i sa regulacijom šećera u krvi i migrenama. U njegovom sastavu ćemo naći nekoliko sastojaka, a njegovo izvršenje će nas koštati peni!

čaj od jabuke

Shutterstock

Napitak od jabuka i lovorovog lišća. Recept za zdravo telo?

Pre nego što pređemo na recept za ovu jeftinu i izuzetno pristupačnu "infuziju", moramo naglasiti da ona nije lek za sva zla i ako se borite sa većim zdravstvenim problemima, svakako se obratite specijalisti . Međutim, to će biti nešto što može doneti mnogo pozitivnih stvari u našu svakodnevnu ishranu.

Ljudi koji su testirali efekat ovog napitka na sopstvenoj koži kažu da nakon dve nedelje pijenja može da pomogne u smanjenju upale, reguliše krvni pritisak i migrene koje umaraju mnoge od nas. Takođe bi trebalo da ojača imunitet , zaštiti nas tokom sezone gripa, kao i da smanji stre .

Recept za napitak od jabuka i lovorovog lista

Da bismo napravili napitak, bukvalno nam je potrebno nekoliko sastojaka koje najverovatnije već imamo u našoj kuhinji.

  • nekoliko lovorovih listova
  • jedna jabuka
  • litar vode

Ako niste ljubitelj lovorovog lista, možete dodati i malo meda ili cimeta - onda će se ovo pretvoriti u istinski topli napitak.

Način pripreme:

Jabuke isecite na manje komade da bi se lakše skuvale. Prokuvamo vodu, a zatim joj dodamo lovorov list. Držite na vatri nekoliko minuta, dodajte jabuke i skinite smesu sa ringle. Ostavite poklopljenu posudu da odstoji oko 10 minuta i procedite da dobijete čisti napitak.

Preporučljivo je piti ujutru - na prazan stomak ili uveče, neposredno pre spavanja. Optimalno vreme za ispijanje se procenjuje na oko dve nedelje. Hoćete li pokušati?

Komentari (0)
Loading