Evo šta znači kada SANJATE da jedete musaku, sarmu, pasulj ili grašak: Jedno simbolizuje SVAĐU, a ovo jelo služi kao UPOZORENJE!

Vesti 12.11.2021 19:30 0

Verovali ili ne, vaši snovi nisu baš toliko nasumični

Evo šta znači kada SANJATE da jedete musaku, sarmu, pasulj ili grašak: Jedno simbolizuje SVAĐU, a ovo jelo služi kao UPOZORENJE!

Unsplash/Shutterstock

Naši snovi nas često upozoroavaju na neke ozbiljen stvari, samo retko ko zna kako da ih protumači. Mnogi će pomisliti da hrana u snovima predstavlja glad na javi, ali drugi će znati da baš ova četiri specijaliteta imaju bitno značenje!

Sanjati da jedete pasulj

Ukoliko u snu jedete pasulj, to označava svađu. Verovatno se žrtvujete za članove vaše porodice što oni ne primećuju i ne umeju da cene.

Ne pamtite kada ste poslednji put nešto sebi priuštili jer ne želite da oni budu uskraćeni i da se razlikuju od svojih vršnjaka.

Sanjati da jedete sarmu

Ukoliko u snu jedete sarmu, to simbolizuje dug život. Vi ste u svemu umereni i maksimalno uživate u zadovoljstvima koja sebi dopuštate. Smatrate da život čine male stvari kojima ste posvećeni ne dozvoljavajući da vas brige opterećuju i da narušavaju vaš unutrašnji mir.

Sanjati da jedete grašak

Kada sanjate da jedete grašak, to implicira da ćete biti optuženi za nešto što niste uradili.

Moguće je da ste suočeni sa ljubomorom kolega koji će, ne birajući sredstva, pokašati da dovedu u pitanje vaš autoritet. Iako ste svesni svega što se oko vas dešava, moraćete da se pretvarate i da trpite neosnovane napade kako ne biste izazvali tenzije i nesuglasice, piše "Sanovnik".

Sanjate da jedete musaku

Sanjati musaku ima dobro značenje i o vama govori da ste pravi gurman. Ako ste u snu jeli musaku, u pravom životu ste sve vreme u potrazi za novim receptima, piše "Sanjarnica".

Komentari (0)
Loading