Pomislili ste da nisu više u modi: OVE komade odeće nikako NE BACAJTE iz ormara, oni su BEZVREMENSKI

Vesti 18.02.2022 08:30 0

Anin Bing je modna blegerka, bivša manekenka koja u svom modnom stilu kombinuje pariški šik, skandinavski minimalizam i kalifornijsku ležernost

Pomislili ste da nisu više u modi: OVE komade odeće nikako NE BACAJTE iz ormara, oni su BEZVREMENSKI

Printscreen/Instagram

 

Anin u svojoj kolekciji objedinjuje modne komade namenjene zaposlenim ženama i majkama koje dan provode u pokretu i brojnim obvezama. Linije su vrlo elegantne ali ne previše komplikovane, a odeća pruža neverovatnu udobnost i slobodu kretanja.

- Kada sam pokrenula svoj modni brend želja mi je bila da pojednostavim modu. Često modne kuće stvaraju komade koji su previše komplikovane, previše usklađeni s trendovima koji odlično izgledaju na pisti ali u stvarnom životu su nenosivi. Moj brend predstavlja lako nosivu odeću, vrlo prilagodljivu i sa bezvremenskim dizajnom - rekla je Anin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Anin je svoj brend pokrenula zajedno sa suprugom Nikolaijem, a od početne "Veb prodavnice", vrlo brzo su došli do otvaranja fizičkih prodavnica.

- Malo po malo, sve je više ljudi tražilo da dođe u našu garažu da isproba odeću, ali tada smo mogli da priuštimo da zaposlimo jednu osobu dok sada imamo prodavnice širom sveta od Pariza, Njujorka, Sidneja pa do Londona - kaže Anin i dodaje kako je posebno bila ponosna na otvorenje prodavnice u Parizu koji je prestonica mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Anin u svojim kreacijama kombinuje različite elemente, a veliku inspiraciju joj je pružila njena baka. 

- Kad sam bila devojčica posmatrala sam bakin ormar. Bila je jako šik. Ona je bila iz Brazila, ali je živela u Danskoj. Volela sam njen nakit i odeću. Obožavala je dezene i boje, a najviše se oblačila za sebe. To me jako inspirisalo - kaže Anine.

Dizajnerka kaže kako za dobar stil ne treba puno, a modni komad u koji se uvek isplati uložiti je dobar sako jer je nosiv gotovo sa svime – preko dana s farmericama i patikama, a uveče kožnim pantalonama, štiklama i lepom torbicom.

Prema rečima Anin pet komada koje se uvek isplati imati u ormaru su:

  • Sako
  • Bela majica
  • Framerice u kojima se jako dobro osećate
  • Predimenzionirana 'muška' majica
  • Par papuča nosive u dnevnim i večernjim kombinacijama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Anine takođe otkriva razlike u stilu između Amerikanki, Francuskinja i Dankinja. 
- Francuskinje su jako elegantne, imaju bezvremenski stil koji ne izgleda kao da zahteva puno truda. Sviđa mi se kako se oblače. Amerikanke, posebno one iz Los Anđelesa, više su u rok i kul stilu. Neguju dečačku stil. Danski stil je veoma jednostavan, dok je u Los Anđelesu vlada rokenrol. Volim američki stil, taj vintidž duh inspirisan lokalnom muzičkom scenom i snimljenim filmovima. Volim da kombinujem dva elementa: bezvremensko, s više rok stila - kaže Anin.
 

 

Komentari (0)
Loading