Nije da mi ZABORAVIMO da kupimo ono što nam treba, nego VOLIMO DA PRETERAMO: Evo zašto ovu torbu mora da ima svaka žena u Srbiji!

Najžena Vesti 13.08.2021 15:54 0

Uvek preterate sa kupovinom i mislite "Bože, zašto mi je ovo trebalo?!"

Nije da mi ZABORAVIMO da kupimo ono što nam treba, nego VOLIMO DA PRETERAMO: Evo zašto ovu torbu mora da ima svaka žena u Srbiji!

unsplash.com

Svaka od nas se barem jednom mesečno nađe u situaciji da ode u šoping po nekoliko stvari sa spiska, a da se vrati sa gomilom neplanskih.

Iako će žene uspešno da nabroje nekoliko (desetina) razloga zašto su baš morale da kupe tu neplaniranu "krpicu", jasno je da racionalno objašnjenje zapravo ne postoji. 

Priznale mi to ili ne, neplanirane kupovine dešavaju se samo zato što smo žene i zato što nam uvek nešto "manjka", bilo da je u pitanju garderober, ili već nešto od kozmetike.


Dok traje kupovina euforija raste, ali kada dođemo kući dobijemo "migrenu" kada pogledamo račun, i kao i obično, prokomentarišemo:  - Ovo mi nije trebalo!
 

Tako je jedna Tviter korisnica smislila sjajan natpis i rečenicu koju definitivno, svaka od nas izgovori svaki put prilikom kupovine. 

 

- Bože, daj mi snage da kupim samo ono po šta sam i došla - glasi natpis na pamučnom "cegeru". 

 

Svaka čast za realizaciju ovih misli, a ono što je sigurno, ovakva torba svakako može da bude odlična motivacija da ipak pazarite samo ono po šta ste i krenule. 

Srećno! 

 

 

Komentari (0)
Loading