Mislite da su žene koje DIŽU TEGOVE previše MIŠIĆAVE? Promenićete mišljenje KAD VIDITE NJIH!

Vesti 16.08.2021 19:29 0

Otkad još slušamo te urbane legende da žene koje dižu tegove obavezno moraju da izgledaju kao da su na stereoidima, mišićave i obimne? To zapravo uopšte nije tačno.

Mislite da su žene koje DIŽU TEGOVE previše MIŠIĆAVE? Promenićete mišljenje KAD VIDITE NJIH!

Instagram/jenselter

Mnoge poznate ličnosti okrenule su se privatnim trenerima koji pored kario treninga uvreste i dizanje tegova kako bi ojačale mišićni tonus, a ne samo gubile i na kilaži i mišiće.

Kada čujete termin „dizanje tegova” verovatno prvo pomislite na prenaglašena mišićava tela koja „pucaju” od stereoida. Što pre se otarasite tog mišljenja, jer su posednja istraživanja pokazala da su muškarcima više privlačne žene koje redovno vežbaju u teretani i dižu tegove.

 

Čak 63 odsto muškaraca odgovorilo je da bi radije izlazilo sa devojkama koje dižu tegove, nego sa onima koje trče na pokretnoj traci.

Groznica dizanja tegova vrlo brzo je zahvatila Veliku Britaniju,a među najaktivnijim damama su Mili Makintoš, Kloi Madelej i Kameron Dijaz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Većina žena koje su počele da praktikuju ovaj način vežbanja kažu da sada treniraju kao mušakrci, i sa muškarcima, što dodatno prija njihovom egu.

Inspiraciju, tehnike, savete i motivaciju traže na društvenim mrežama.

 

 

Komentari (0)
Loading