Najbizarniji model kupaćeg koji će biti ULTRAPOPULARAN ovog leta: Žene ga OBOŽAVAJU, a muškarci kažu da je užasan

Vesti 22.06.2022 15:12 0

Ovakav bikini je ove godine je jedan od najpopularnijih modela, iako pripadnici "jačeg pola" nisu preterano oduševljeni, i čak ga smatraju bizarnim

Najbizarniji model kupaćeg koji će biti ULTRAPOPULARAN ovog leta: Žene ga OBOŽAVAJU, a muškarci kažu da je užasan

Printscreen/Instagram

 

Oukusima ne treba raspravljati, i to bi trebalo da je tako, ali...

Uvek nekako dođe do toga da se na kraju ipak polemiše oko modnih izbora.

Da se razumemo na samom početku, potpuno je normalna stvar da ono što se dopada jednoj osobi, ne mora nužno da se dopada drugoj i obrnuto, ali u ovom slučaju, hilajde muškaraca složilo se u jednom - ovaj komad bi ženama zabranili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly (@kelly.travelling)

Naime, u pitanju je kupaći kostim čiji je gornji deo pravljen od tanke mrežice, a određeni delovi prekriveni su tkaninom krojenom u obliku ženskih šaka sa nalakiranim noktima.

Naravno, kako to obično ide muškarci  na društvenim mrežama to komentarišu bez zadrške.

"Šta je ovo pobogu", "Bizarniji kupaći nisam video", "Ne bih voleo da svoju devojku vidim u ovome", "Izgleda kao da ste nekome odsekli šake",  "Kakva gadost", "Ako devojka nosi ovako nešto, jasno je šta će ti uraditi samo na pomisao da varaš"...

Međutim, sve bi to bilo super, da sa druge strane devojke apsolutno ne obožavaju ovaj model kupaćeg. Iza ovog dizajna stoji dizajnerka Adriana Degreas i ovaj kupaći je zapravo stari model, ali je nekako ponovo postao popularan i viralan ove godine kada je gomila influenserki počelo da ga nosi.

Inče je Adriana poznata po neobičnim modelima, a neki su zaista umetnička dela. Ipak, možda je ovaj model sa šakama ipak za nijansu "previše" našim "jačim polovinama".

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading