Žene u SRBIJI masovno nose nanogice sa OVIM PRIVESKOM: Evo koje TAJNO značenje krije svima omiljeni TREF

Vesti 15.08.2021 20:42 0

Nanogice, takođe poznate i kao privezak za članak, nosile su mnoge žene kroz istorju.

Žene u SRBIJI masovno nose nanogice sa OVIM PRIVESKOM: Evo koje TAJNO značenje krije svima omiljeni TREF

Shutterstock

U drevnom Egiptu sve žene su ih nosile i jedina razlika je bila u sastavu. One iz nižih staleža su se snalazile i pravile ih od pristupačnijih materijala dok su dame sa bogatijom zaleđinom šetale sa srebrnim nanogicama.

Međutim neki stari spisi otkrivaju da su samo žene koje su prodavale svoja tela nosile ovaj ornament, kako bi ih zainteresovani klijenti lakše pronalazili. Danas se, možda zbog ovoga, nanogice izbegavaju kao svakodnevni aksesoar u islamskim zajednicama, i nose ih samo plesačice prilikom nastupa.

Na drugom kontinentu je i druga priča. U Indiji udate žene obavezno nose nanogice sa zvončićima kako bi se čulo kada dolaze i kako bi im se priredio poželjan doček kada ulaze u neku prostoriju.

Veruje se da je današnji simbol nanogice nastao pod uticajem ova dva značenja..

Iako većina žena danas gleda na nanogicu kao na običan aksesoar, modni detalj ili lep ukras koji se slaže uz obuću, odeću ili tašnu - retko koja zna šta nevina nanogica zapravo predstavlja.

Koje je to skriveno značenje?

Kada udata ili zauzeta žena nosi ovaj komad nakit oko članka to znači da je ona "vruća žena" i da traži još jednog seksualnog partnera pored muža, a uz to ona čak ima i muževljevu dozvolu i podršku.

Ona je i dalje u braku ali ima slobodu da pored muža sme da izlazi i spava sa drugim muškarcima. Mađutim, pošto mali broj žena zna za ovo značenje, "vruće žene" su počele da nose određene priveske na nanogicama kako bi diskretno otkrile svoje namere.

Nanogica sa dva muška i jednim ženskim simbolom

Otkriva da je žena zainteresovana da ima dva muška partnera.

Nanogica sa kraljicom i pikom

Otkriva da žena isključivo traži partnera tamnog tena - pošto je tref crne boje.

Nanogice sa srcima

Otkriva da je žena zainteresovana za dugotrajnu kombinaciju.

Komentari (0)
Loading