Neka vam oči budu u PRVOM PLANU: Istaknite ih pomoću AJLAJNERA U BOJI

Vesti 09.01.2022 22:42 0

Ajlajner u boji je sjajan način da istaknete savršen pogled

Neka vam oči budu u PRVOM PLANU: Istaknite ih pomoću AJLAJNERA U BOJI

Shutterstock

Jasni, postojani i upečatljivi, ajlajneri u boji idealni su za leto. Za razliku od olovke, dobićete jači intenzitet boje i preciznu ivicu. Dok zimi na bledom tenu bolje izgledaju zagasite boje, leti na preplanulom tenu jarke boje em lepše stoje, em više dolaze do izražaja. Vizuelno smo leti svi opušteniji, pravila su manje stroga, pa se slobodno poigrajte.

Neka vam oči budu u PRVOM PLANU: Istaknite ih pomoću AJLAJNERA U BOJI

Shutterstock

 

– Ajlajneri se ovog leta otvaraju za nikad slobodniju igru izvlačenja linija. Možete da ih nosite klasično tanko izvučeno na ivici gornjeg kapka lli da se igrate debelim mačkastim oblicima. Odlično izgledaju i na sredini kapka, recimo, ako povučete tanku liniju na pregibu – savetuje šminkerka Lidija Nikolić.

Nose se i na donjoj ivici kapka nekad rezervisanoj za olovku. A posebno je interesantno, dodaje naša sagovornica, da nanesete različite boje na gornji i donji kapak. I nemojte da vas zbuni pakovanje – danas postoje klasični sa četkicom u gelu ili olovci.

Koliko god da ste vešti, teško ćete izvući liniju ajlajnera u jednom potezu.

– Da biste dobili savršenu liniju, ajlajner nanosite polako deo po deo. Možete čak i da nacrtate tačkice kao smernice, pa da ih spajate – savetuje šminkerka Lidija Nikolić.

Komentari (0)
Loading