FRIZERSKI trend koji će RASTURITI u 2022. godini: Šminkeri su ovu TEHNIKU primenjivali GODINAMA, a sada su je i FRIZERI prigrlili!

Vesti 28.12.2021 16:05 0

Stručnjaci za negu i stilizovanje kose predviđaju da će konturisanje kose biti najveći trend u dolazećoj godini

FRIZERSKI trend koji će RASTURITI u 2022. godini: Šminkeri su ovu TEHNIKU primenjivali GODINAMA, a sada su je i FRIZERI prigrlili!

Shutterstock

Kada je industrije kose u pitanju , trendovi se svakodnevno menjaju. Ako želite da pratite modu, vaša kosa će  često menjati i oblik i formu. 

Jedan od vodećih trendova za 2022. biće  konturiranje kose, a stručnjaci za stilizovanje već mu predviđaju ogomnu popularnost.

Ovo je najnovija tehnika izvlačenja pramenova. Najveća prednost pomenute tehnike leži u tome što nakon što je primenite, nećete morati specijalno da održavate vašu kosu. Uzgred, uvek ćete izgledati kao da ste upravo napustile frizerski salon.

Konturisanje  je inače veoma dobro poznato u svetu šminke i predstavlja način ocrtavanja lica tako da određene crte lica korišćenjem kombinacije šminke koja je malo tamnija (ili svjetlija) od prirodnog tona kože dođu do izražaja. Svrha konturisanja je stvaranje efekta senke i svetlosti na licu.

Zapravo, reč je o suptilnijoj verziji tehnike bojenja money piece sa modernim zaokretom. Money piece tehnika bojenja  je ona pomoću koje se stvara efekat osunčane kose.Suština je da se boji sva kosa oko lica, uključujući i sam koren. Ova frizura pristaje svakoj osobi, ali će najbolji efekat imati na ženama koje preferiraju da nose kosu  podalje od lica jer kontrast daje efekt uokvirivanja, koji kod nekog sa šiškama možda već i postoji.

 

Komentari (0)
Loading