FRIZURA sa TIK TOKA koja je jednostavno FANTASTIČNA: Sve što vam treba jeste jedan UKRAS SA JELKE i eto SAVRŠENIH LOKNI! (VIDEO)

Najžena Vesti 30.12.2021 16:25 0

Lokne za novogodišnju noć su uvek dobra ideja

FRIZURA sa TIK TOKA koja je jednostavno FANTASTIČNA: Sve što vam treba jeste jedan UKRAS SA JELKE i eto SAVRŠENIH LOKNI! (VIDEO)

Printscreen/TikTok

I ne znamo za vas, ali nas uvek nervira zakazivanje termina kod frizera mesec dana unapred.

Pogotovo ako ne znate da li ćete i kada biti slobodni.

Ili, odlazak u salon veče pred proslavu, jer na sam dan dočeka nema slobodnih termina.

A frizura vam sutradan bude takva da biste, bez problema, mogli sve ispočetka.

Zato bi najbolje bilo da postanete sami svoj majstor.

I to baš na novogodišnji način.

@thebrowandblolounge Forget the dressing gown belt… Results on our page 😍🥰 #hairhacks #hair #thebrowandblolounge ♬ Last Christmas (Remastered) - Wham!

Potrebni su vam samo ukrasi za jelku!

Ne šalimo se.

Letos su ručke od bademantila bile veliki hit i naučili smo kako da, uz pomoć njih, napravimo fenomenalne lokne, a sada sve to možemo i ukrasima za jelku.

Da obajasnimo...

Jedan frizerski salon je objavio nekoliko videa na društvenoj mreži Tik-Tok na kojima se vidi kako kosu jede devojke uvijaju oko svetlucave trake za jelku.

Baš kao i pojas od ogrtača, traku su stavili na vrh glave, a zatim su pramenove kose obmotali oko nje i na kraju pričvrstili na teme.

Rezultat koji su dobili je fenomenalan!

Predivno oblikovane lokne koje ostavljaju bez teksta.

Naravno, možda su se, u skladu sa prazničnom euforijom, zapravo, samo našalili, ali zašto ne pokušati? Potpuno je bezopasno, a i, ruku na srce, zarad lepote smo radili i mnogo gore stvari. Rezultat ovog eksperimenta bi mogao da bude sjajan.

Komentari (0)
Loading