Pojavile su vam se MRLJE OD SUNCA? Evo kako da ih se rešite PRIRODNIM PUTEM

Vesti 19.08.2021 09:53 0

Ponekad se dešava da nam se nakon sunčanja pojave pege ili mrlje od sunca. Srećom postoji prirodan način da ih se rešimo.

Pojavile su vam se MRLJE OD SUNCA? Evo kako da ih se rešite PRIRODNIM PUTEM

unsplash.com

Da biste sprečili oštećenja po koži trudite se da se ne izlažete jakom suncu od 11 do 17 časova, nanosite kremu za sunčanje i konzumirajte velike količine vode.

Takože možete da napravite jednostavan piling od šećera koji će vam pomoći da rešite ovaj problem.

PILING OD ŠEĆERA

Kako biste smanjili nepravilnosti na koži i umanjili mrlje od sunca trudite se da dva puta nedeljno temeljno uradite piling lica. Upravo na ovaj način rešićete se ne samo nečistoća već i izmurlih ćelija kože.

Na ovaj način nečistoće će nestati, pore će prodisati, a vaša koža blistati. Jednostavno pomešajte pola kokosovog ulja kokosovog ulja i jednu šolju šećera. Dobro istrljajte lice koje ste prethodno oprali i očistili tonikom, a zatim isperite.

Kako biste isvetlili postojeće i smanjili rizik od nastanka novih mrlja, što češće svojoj koži priuštite prirodni piling.

Na taj način odstranićete nečistoće, kao i oštećene ćelije kože. Zahvaljujući tome postojeće mrlje će početi da blede, a postupno bi mogle i nestati.

Piling će podstaći vašu kožu na stvaranje novih, zdravih ćelija. Piling možete napraviti i kod kuće od običnog šećera i kokosovog ulja.

Primena: pomešajte 1 šoljicu nekog organskog šećera s pola šoljice kokosovog ulja pa time dobro istrljajte i izmasirajte kožu. Potom dobro isperite.

Komentari (0)
Loading