Ovo su najveći trendovi frizura u 2022. godini: Osim FRANCUSKOG boba, ove TRI frizure će biti NAJPOPULARNIJE

Vesti 03.01.2022 08:30 1

Najveći trendovi frizura za 2022. možda vas neće iznenaditi, ali će vas svakako oduševiti

Ovo su najveći trendovi frizura u 2022. godini: Osim FRANCUSKOG boba, ove TRI frizure će biti NAJPOPULARNIJE

Shutterstock

 

Nema sumnje da je 2021. bila turbulentna godina za našu kosu. Prvih nekoliko meseci ove godine smo sami bili svoji frizeri, stilisti i koloristi u kućnim uslovima usled zaista dugo vremena bez odlaska kod frizera.

Srećom, situacija se u mnogome popravila i sada smo konačno dobili priliku da sednemo u frizersku stolicu i prepustimo svoju kosu profesionalcima.

Mega volumen

Zaista nije iznenađujuće što će se sjajni i pramenovi puni volumena vratiti u 2022. Za 2022. se nagoveštava glamurozan i ultra volumen u stilu supermodela iz 90-ih, a ukoliko niste najveći mastori sa fenom za kosu, predlažemo da pogledate savbete za postizanje volumena iz korena.

 

 

Miksi

Što je shag bio 2021. godine, miksi će biti 2022. Mnogo je smeliji od shaga, ali je i dalje prilično nosiv. Lako se održava, a možda i najbitnije jeste da imate kontrolu nad frizurom u svakom momentu i brzo je možete prilagoditi prilici.
Ključ mixie frizure jeste u bogatstvu teksture i pramenova.

 

 

Francuski bob

Ovo neće biti iznenađenje. Da, francuski bob će biti svuda viđen u 2022-oj. Njegova skromna, klasična priroda znači da će biti glavni trend u svetu kose.

Da biste dobili živost i volumen u korenu koji neće opterećivati kosu, koristite super laganu penu za stilizovanje. Ovo će dati snagu kosi bez ikakve osetne težine.

 

 

Nedovršeni dečački bob

Govoreći o bobovima, novi bob na sceni za sledeću godinu je dečački bob. Videli smo ga na svim modnim pistama (Chanel SS22), i trebalo bi da bude jedan od najpopularnijih frizura u narednim mesecima.
Ključ je u rezu, te od svog frizera zatražite super-kratak bob, ošišan do linije vilice, dovoljno dugačak da ga još uvek možete zavući iza ušiju. Potrebno je da sve bude sve iste dužine bez oblikovanja oko lica. Ovo je vrsta frizure koju bez preoblema možete sušiti prirodno i izgledaće isto toliko fabulous kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

Komentari (1)
Loading
Radoznala
03.01.2022 14:35

Gde su frizure? Ovo su nasumično izabrane fotografije.