Našminkajte se u stilu Elizabet Tejlor za samo par minuta

Kafenisanje.rs Vesti 29.08.2021 20:45 0

Tejlorova se prvi put pojavila na filmu sa samo deset godina, a tokom svoje šezdesetogodišnje karijere, glumila je u brojnim filmovima

Našminkajte se u stilu Elizabet Tejlor za samo par minuta

Printscreen/Youtube

Elizabet Tejlor je decenijama bila jedna od najlepših i najpopularnijih filmskih zvezda i bila je fascinirana Kleopatrom, legendarnom kraljicom Egipta, pa su tako ajlajner, naglašene usne i obrve bili sastavni deo njenog stila.

Tejlorova se prvi put pojavila na filmu sa samo deset godina, a tokom svoje šezdesetogodišnje karijere, glumila je u brojnim filmovima koji slove za remek-dela sedme umetnosti (Mesto pod suncem, Mačka na usijanom limenom krovu, Baterfild 8, Ko se boji Virdžinije Vulf?, Kleopatra…). Ostala je upamćena kao jedna od najglamuroznijih žena 20. veka, a njen istinski fan je pored mnogih drugih i Lisa Eldridž, jedna od najuglednijih i najiskusnijih svetskih šminkerki. 

Ona na svom Jutjub kanalu ima veliki broj snimaka i oni su inspiracija za mnoge dame širom sveta, kada je u pitanju šminka. U jednom od njih pozabavila se mejkapom gorepomenute zvezde, u čemu joj je pomogla glumica i model Laura Žan Marš. Tutorijal za ovaj look možete da pogledate u nastavku.

 

 

Komentari (0)
Loading