Kraljevski užitak i dodir najfinije prirode na vašem licu: Ovo je nova DIMENZIJA NEGE koju ste potajno čekale decenijama!

Najžena Vesti 15.01.2022 10:03 0

Abp – A Botanical Philosophy novi brend koji donosi potpuno novu dimenziju nege

Kraljevski užitak i dodir najfinije prirode na vašem licu: Ovo je nova DIMENZIJA NEGE koju ste potajno čekale decenijama!

Shutterstock

Priča o brendu Abp nije samo priča o vrhunskim proizvodima za negu kože. To je priča koja započinje u jednom posebnom polju lavande, a govori o brendu koji razvija novu dimenziju percepcije lepote koja nas povezuje sa sopstvenom unutrašnjom snagom i sjajem.

 Sa podsticajem da verujete u sebe i volite svoje najprirodnije „ja“, Abp na tržište donosi četiri nova proizvoda koje pružaju nezaboravno kraljevsko iskustvo.

Glavni sastojak Abp linije jeste organska lavanda koja će vam omogućiti da osetite dodir netaknute prirode na svojoj koži. Abp linija proizvoda je delikatna, ali u isto vreme veoma moćna i učinkovita pružajući koži dubinsku hidrataciju.

Započnite svoje magično iskustvo uz Abp ulje za telo napravljeno od najkvalitetnijih plodova lavande. Ovo čarobno ulje biće vaš saveznik ka večnoj lepoti, a može se koristiti kao ulje za kupanje, hidratantno sredstvo za telo ili kao ulje za masažu – izbor je vaš! Pomaže regeneraciji, pospešuje tonus, omekšava i revitalizuje suvu kožu čineći je glatkom i nežnom.

Uz Abp kremu za telo od organske lavande „zaključaćete“ hidrataciju i dodatno nahranite svoju kožu. Zahvaljujući terapeutskom dejstvu ove drevne biljke, deluje kao prirodni zaštitnik vaše kože, pospešuje svežinu i uravnoteženost,  čineći kožu posebno glatkom i nežnom.

Uronite u snove ispunjene mirisima polja lavande! Abp na naše tržište donosi sprej za jastuk koji će omogućiti da vas isceljujući miris lavande uspava svaku noć i probudi svakog jutra. Dovoljno je da svoj jastuk poprskate dva do tri puta i da sa uživanjem uronite u miris koji opušta vaš um i telo.

Kraljica Abp kozmetičke linije jeste esencijalno ulje organske lavande. Kao esencijalno, hranljivo, lekovito i terapeutski prirodno sredstvo, ima nebrojene primene. Dovoljno je samo 2 do 3 kapi ulja da ispunite svoju atmosferu vrhunskom mirisnom notom koja podržava zdravu, emocionalnu ravnotežu, smiruje um i pomaže u obnavljanju duha.

Abp odgovara na potrebu za uživanjem u sebi, a nudi jedinstveno životno iskustvo i fokus. Abp proizvodi nas osnažuju volimo svoje najprirodnije kvalitete uz podsetnik prava lepota leži unutra.

Komentari (0)
Loading