Odrasla u BANATSKOM SELU pa postala PLANETARNO popularna: Šest puta bila na naslovnici "Voga", sada ima 42 godine i izgleda BRUTALNO

Lana Vidović Vesti 17.01.2022 19:05 0

Svet mode pun je lepih, negovanih i zgodnih žena koje dolaze iz svih delova naše planete, a među njima se svakako nalazi i naša zemljakinja Maja Latinović

Odrasla u BANATSKOM SELU pa postala PLANETARNO popularna: Šest puta bila na naslovnici "Voga", sada ima 42 godine i izgleda BRUTALNO

Printscreen/Instagram

 

Jedna od njih je upravo i Maja Latinović koja je svojom nesvakidašnjom lepotom oduševila planetarno popularne kreatore, i koja je na pisti zajedno šetala, rame uz rame, sa nekim od najpoznatijih manekenki, a evo gde je danas, kako izgleda i čime se bavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja (@majalatinovic1)

 

Ova srpska, ali i svetski poznata manekenka rođena je 1980. godine u Banatskom Velikom Selu pored Kikinde. Karijeru manekenke započela je kao jako mlada, tačnije sa 16 godina, nakon što ju je sestra prijavila na lokalni izbor za manekenke, gde je završila čak na drugom mestu. Ovo je, čini se, bila odskočna daska za njen dalji uspeh u svetu modelinga, jer joj je upravo na tom izboru italijanski skaut dao ponudu da otputuje za Milano, grad mode, što je i prihvatila, i tim korakom započela uspešnu karijeru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja (@majalatinovic1)

 

Kampanje su zatim počele da se nižu jedna za drugom, pa je lepa Srpkinja dobila mogućnost da ponese neke od kreacija velikih imena svetske mode kao što su Versaće, Dolče i Gabana, Dona Karen, Ralf Loren, Karolina Herera, ali i mnogi drugi. Pored mnogobrojnih revija, krasila je i naslovnice velikih modnih časopisa, pa je tako njeno lice osvanulo čak na šest izdanja Voga, na italijanskom, francuskom, nemačkom, japanskom, španskom i engleskom, a pozirala je i naga za naslovnicu GQ-a.

Već sa 19 godina dospela je do prestižne modne agencije "Woman", nakon čega je sarađivala sa brojnim talentovanim fotografima, kao što je Mario Testini. Ubrzo potom Maja je postala lice brenda Roberto Kavali, međutim, svi koji znaju ovu devojku, sigurno su je prepoznali i u spotu američkog repera Džej Zija, u čijem spotu za pesmu "Change Chlotes" se pojavila naša sunarodnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja (@majalatinovic1)

 

Maja, koja je danas jedna od najuspešnijih i najplaćenijih srpskih manekenki u svetu, kao mala trenirala je košarku. Njena majka je domaćica, a otac vlasnik benzinske pumpe. Takođe, ona ima i tri sestre, od kojih se može reći da je, kako je i pomenuto, jedna od njih možda i zaslužna za veliki uspeh koji je naša manekenka napravila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja (@majalatinovic1)

 

Danas je Maja u srećnom braku, a ima i sina. Iako joj je priroda posla bila takva da je promenila više lokacija kao što su Njujork, Milano, Bugarska, sada živi mirnijim životom, ne toliko blizu očiju javnosti i kamera medija.

 

Komentari (0)
Loading