NAJNEPOPULARNIJE boje u 2022. godini: Prošle godine su bile HIT, ove godine imaju ZAMENU, budite PRVI koji će ih nositi

Vesti 21.04.2022 08:00 0

Umesto njih, nosićemo ove prelepe nijanse

NAJNEPOPULARNIJE boje u 2022. godini: Prošle godine su bile HIT, ove godine imaju ZAMENU, budite PRVI koji će ih nositi

Shutterstock

Pri odabiru nijansi odeće najčešće se oslanjamo na omiljene boje, trendove ili tonove koji nam najviše odgovaraju, ali svi se slažu kako je s vremena na vreme dobro eksperimentisati i izaći iz zone komfora.

Ukoliko ste ove godine odlučili da budete hrabriji po pitanju boja, dobro je znati i koje će nijanse dominirati gradskim ulicama.

Ako ipak niste dovoljno odvažni za iskorak u svet boja, možete stajlinge da osvežite sa uvek dobrodošlim detaljima poput šalova, rukavica, kapa, torbica, cipela...

Donosimo modni vodič koje su boje aut u 2022. godini, a koje će ih zameniti:

Ljubičasta umesto tamnoplave

Pantone je to već najavio: boja 2022. godine je Very Peri, predivna svetloplava boja prožeta nežnom ljubičastom nijansom. Stoga nije ni čudo što je ova boja puna nade takođe apsolutno prisutna u nadolazećoj modnoj sezoni i zamenjuje tamnoplavu.

Sve nijanse ružičaste, umesto trava zelene

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lulstouch (@lulstouch)

Ako je 2021. bila godina u znaku zelene, ove godine sve će biti u ružičastoj - od nežne puder ružičaste do bogate fuksije. Ružičasta je istovremeno šik, elegantna i kul. I ne brinite: viđaćemo i dalje puno zelene.

Nežno žuta umesto neon žute

Nežan, puterast ton izgleda posebno ležerno u kombinaciji s plavom i belom - na primer uz farmerke i majicu - i postaje savršena odevna kombinacija za toplije dane.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading