Vanja je pokrenula LAVINU na društvenim mrežama: Da li naša firma koja proizvodi veš, stvarno širi "BODY POSITIVE" filozofiju, ako joj je najveći BROJ 44?

Vesti 25.01.2022 22:50 2

Vanja Bursać je na svom Instagram profilu pokrenula ozbiljnu raspravu

Vanja je pokrenula LAVINU na društvenim mrežama: Da li naša firma koja proizvodi veš, stvarno širi "BODY POSITIVE" filozofiju, ako joj je najveći BROJ 44?

Printscreen/Instagram

Mnogima je već poznato da se Vanja u toku dana oglasila na društvenoj mreži, postavljajući pitanje da li  je cilj brenda donjeg veša "Extreme Intimo" da se novom kampanjom predstavi kao „body positive“ , odnosno brend koji u pravom smislu veliča žensko telo? Ova devojka je naglasila da kompanija proizvodi samo brojeve od 36 do 44, što isključuje ogroman broj žena koje nose manje ili veće veličine od navedene.

 

 

Vanja se nakon ovoga obratila pratiocima i naglasila da niko, nikoga  ne prisiljava da se predstavlja kao "Body Positive brand", ali svakako mora postojati neka vrsta odgovornosti, za to što kompanija ne raspolaže odgovarajućim veličinama.

Kompanija tvrdi za to vreme da je došlo do nesporazuma sa Vanjom i da je čitava priča mnogo šira.

Dok Vanja ponosno ističe da nije problem u njenoj veličini, već je problem u tome što kompanija ne stoji svojim delima iza ovakve kampanje.

Vanja je pokrenula LAVINU na društvenim mrežama: Da li naša firma koja proizvodi veš, stvarno širi

Printscreen/Instagram

 

Jedna od devojaka koje su je podržale istakla je da je jedini pravi odgovor, koji je ova firma trebalo da da sledeći "Nemamo ove brojeve, ali ćemo se potrudi da ih uključimo u ponudu, jer kažete da tako treba".

Kakvo je vaše mišljenje, kada je ova tema u pitanju?

Komentari (2)
Loading
Please
26.01.2022 08:03

Vanja je razmazena neradnica koja samo bleji, pije i drogira se. Vuče se po beogradskim jazbinama. Ona zaista ne vidi problem sto ima previse kilograma, vidi problem u svemu drugom. Zao mi sto nema trunke svesti o svom zdravlju.

Dva imena
29.05.2022 18:08

Za svinje se ves nikad nije ni proizvodio