Kako da vam KOSA poraste i NEKOLIKO CENTIMETARA za samo MESEC DANA

Vesti 26.08.2021 08:00 0

Sve žene u nekom trenutku života žude za dugom, zdravom kosom na koju će biti ponosne. Ako želite da pspešite rast kose, imam trik za vas koji sto odsto donosi sjajne rezultate!

Kako da vam KOSA poraste i NEKOLIKO CENTIMETARA za samo MESEC DANA

unsplash.com

Da li ste do sada imali priliku da isprobate brahmi ulje za kosu? Ako je vaš odgovor ne, pročitajte zašto bi trebalo to da učinite što pre.

Brahmi biljka ili na latinskom Bacopa monnieri ili Herpestes monniera, je višegodišnja biljka koja je rodom iz močvarnih područja istočne i južne Indije, Evrope, Azije, Južne i Severne Amerike. Ova biljka ima mesnato lišće i male cvetove. Postala je popularna zahvaljujući ajuverdskoj medicini, odnosno vrsti alternativne medicine koja je popularna u Indiji.

Brahmi amla ulje za kosu, vekovima unazad koristi se u nezi kose . Zaslužno je za brži oporavak vlasi, pomaže u borbi protiv peruti, podstiče rast i pruža joj dubinsku negu. Da vidimo onda kako brahmi ulje za kosu deluje i kako ga možete koristiti.

Brahmi amla ulje – upotreba

Brahmi amla ulje za kosu, može se koristiti tako što ćete ga najpre zagrejati nekoliko minuta pre korišćenja u vrućoj vodi ili pak upotrebiti direktno iz samog pakovanja. Ako imate problem opadanja kose, ne preporučuje se zagrevanje pre same upotrebe.

Može se javiti i sezonsko opadanje kose! Evo kako da prepoznate simptome!

Nakon nanošenja, teme glave izmasirajte laganim pokretima prstiju. Ako imate perut ili suve krajeve, neka masaža na tim delovima traje duže, minimum pet minuta. Na taj načimn masažom temena brahmi uljem dodatno ćete pomoći rastu kose-

Još jedna zanimljiva činjenica je da ako naneste Brahmi ulje uveče pre spavanja i prespavate sa uljem na glavi, iznenadiete se koliko ćete brzo zaspati jer Brahmi biljka utiče i na smirenje, a svakako je bolje za vašu kosu da što duže ostane na kosi kao tokom spavanja.

Potom ulje razmažite po celoj dužini, idući od korena prema krajevima. Takođe, sa uljem na kosi možete prenoćiti kako biste postigli bolji efekat.

Ujutru kosu operite blagim šamponom, najbolje bi bilo da to bude šampon bez sulfata i ostavite da se kosa osuši prirodnim putem bez korišćenja fena.

Zašto bez fena? Zaštite kosu na vreme!

Ukoliko imate svrab ili iritacije temena, brahmi ulje će trenutno ublažiti te tegobe i za samo nekoliko nedelja učiniće teme glave, potpuno zdravim.

Ako vas muči svrab glave, evo kako ga možete pobediti!

Iskustva velikog broja korisnika brahmi amla ulja za kosu, su najčešće pozitivna.

Obzirom da kod nas se još uvek nedovoljno zna o pozitivnim efektima koje ovaj preparat daje vlasima, ipak veliki je broj onih koji ga koriste u svakodnevnoj nezi kose i oduševljeni su rezultatima koji uz pomoć njega postižu.

Prednosti korišćenja brahmi amla ulja za kosu

Prednosti korišćenja brahni amla ulja za kosu su višestruke. Ipak neke od najznačajnijih su sledeće:

  • Pospešuje rast kose i sprečava njeno opadanje
  • Uklanja izumrle ćelije na skalpu
  • Daje vlasima elastičnost
  • Sprečava pojavu ispucalih krajeva
  • Pruža elastičnost, bujnost i gustinu
  • Vraća kosi prirodnu boju i izgubljenji sjaj
Komentari (0)
Loading