Ovaj frizer iz Kalifornije ŠIŠA VATROM i tako dobro to radi da NE MOŽETE DA DOĐETE NA RED!

Vesti 26.08.2021 20:39 0

Jedna od najpopularnijih tehnika na svetu je upravo šišanje vatrom! Ako ste dovoljno hrabri, sedite u stolicu kod ovog frizera da vam napravi najbolju frizuru ikada!

Ovaj frizer iz Kalifornije ŠIŠA VATROM i tako dobro to radi da NE MOŽETE DA DOĐETE NA RED!

Youtube/Inside Edition

Kalifornijski frizer Džej Ar Di Anđelo (56) žari i pali Zapadnom obalom Amerike po svojim salonima. I to bukvalno!

Prema njegovim rečima i dugogodišnjim iskustvom, najbolje se upravo vatrom rešava rascvetalih krajeva. A sudeći prema broju mušterija i velikom redu za čekanje ova  krajnje bizarna tehnika zaista "radi posao".

Di Anđelo kaže da baš ova specijalna profesionalna tehnika ostavlja kosu glatkom i svilenkastom, čak iako neprijatno zamiriše u toku tretmana. Kako navodi, pre samog tretmana vatrom, on na kosu nanosi antizapaljivi losion koji sprečava da izgori više kose nego što je neophodno. 

Ovaj čuveni frizer kog posećuju i mnoge poznate ličnosti kaže da makaze, češljevi i druge kalsićne metode uništavaju kosu i uzrokuju još rascvetalih krajeva.

Di Anđelo  nije sam pronašao ovu metodu šišanja već se specijalizovao u jednom salonu na Filipinima, ali da je upravo zbog toga što daje fenomenalne rezultate postala hit u ovom delu Amerike jer se na šišanje kod njega čeka čak i mesecima!

Komentari (0)
Loading