OVO SU HOLIVUDSKE DIVE radile pre pojavljivanja PLASTIČNE HIRURGIJE: Merilin Monro, Vivijen Li i Marlen Ditrih , bile su lude za ovim TRIKOVIMA!

Vesti 15.10.2022 08:55 0

Zahvaljujući plastičnoj hirurgiji, holivudske dive danas mogu da izgledaju sveže, negovano i drugačije

OVO SU HOLIVUDSKE DIVE radile pre pojavljivanja PLASTIČNE HIRURGIJE:  Merilin Monro, Vivijen Li i Marlen Ditrih , bile su lude za ovim TRIKOVIMA!

Shutterstock

Ne postoji skoro ništa što se danas ne može promeniti. Tako se prosto  mogu kupiti veće grudi, punije usne i manji nos. U vreme Merlin Monro Vivijen Li i Marlen Ditrih, to nije bio slučaj, pa su stilisti ovih lepotica pribegavali različitim, malo i čudnim trikovima za ulepšavanje.

Tako je Merilin Monro  imala iscrtane bele trouglove u uglu očiju kako bi izgledali veći i širi. Njeni stilisti bi  naglasili unutrašnjost njenih trepavica crvenim olovkom za oči kako bi izgledale svetlije, a ona bi onda dodala crveni karmin kako bi zaokružila svež izgled.

 Vivijen Li, koja je igrala Skarlet O Haru u filmu "Prohujalo sa vihorom", često bi bojila svoje usne tako da se olovka ili ruž za usne protezao preko donje linije. Ovo je bio način da usne učinite punijim prema vodiču za šminkanje iz 1940-ih.

Marlen Ditrih je  izmislila sopstvenu vrstu kozmetičkog liftinga pošto tokom njenog dana nije bilo plastične operacije.
Koristila je lepljivi flaster za zatezanje stare kože lica i vrata. Isti trik koristila je i za zatezanje dekoltea dok je nosila haljine bez grudnjaka.
 

Komentari (0)
Loading