Anđelka Prpić IZAZVALA HAOS na društvenim MREŽAMA: Za sve su krive OVE CIPELE i mi ne prestajemo da gledamo u NJIH!

Vesti 18.02.2022 12:37 0

Na premijeri filma "Leto kad sam naučila da letim" gotovo da nije bilo osobe koja nije prokomentarisala stajling Anđelke Prpić

Anđelka Prpić IZAZVALA HAOS na društvenim MREŽAMA: Za sve su krive OVE CIPELE i mi ne prestajemo da gledamo u NJIH!

Printscreen/Youtube

Anđelka je izgledala odmereno i sofisticirano, a divnu puder roze nijansu odela upotpunila je plavim cipelama, koje definitivno nisu za svaku priliku i  izgledaju neuobičajeno.

 

Sada dolazimo do dela kada otkrivamo  da je  Anđelka nosila tamno plave satenske cipele sa ukrasnom kopčom, a one neodoljivo podsećaju  na "Manolo Blahnik" model iz serije Seks i grad. Da bude još upečatljivije, bitno je naglasiti da se ne radi o bilo kojim cipelama, već cipelama koje je Zverka poklonio Keri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farah Amirah (@farahsees)

 

Cena ovih cipela je oko 900 evra, a upravo je to ono što je mnogima zasmetalo.

"Za tri puta manje pare naš obućar ovo može da napravi", prokomentarisala je jedna žena, dok se druga pitala da li Anđelka u ovim cipelama ide u prodavnicu ili školu kada preuzima dete.

Anđelka se svakako nije oglašavala povodom famozne priče o cipelama . Jedno je sigurno.  Koliko god cipele koštale i iz koje god kolekcije bile, Anđelka nam je definitivno dala modni zadatak. Ovo je pravi modni pogodak.

 

Komentari (0)
Loading