Ovo je znak da se ZALJUBIO u vas: Obratite pažnju na jedan SIGNAL, očigledniji je nego što mislite

Vesti 25.02.2022 17:16 0

Muškarac kada se zaljubi, pokušava na sve načine to da sakrije, ali ova stvar ga uvek odaje

Ovo je znak da se ZALJUBIO u vas: Obratite pažnju na jedan SIGNAL, očigledniji je nego što mislite

pixabay

Zaljubljenost svakog muškarca primećuje se uvek u očima. U načinu i trajanju dužine gledanja direkno u oči otkriće vam se mnogo toga.

Ako pogled traje manje od 5 sekundi, znači da ne postoji neka značajna potreba kod njega za bliskosti, niti za emocionalno vezivanje. 

Ako pogled traje duže od 8 sekundi, sigurno je zaljubljen u vas.

"Fronalni deo mozga pravi analizu za sve oko sebe, izvodi zaključke, proučava, dugo gleda. Ako ga ne zanima ozbiljna veza, onda će ovo biti procenjivački pogled", tvrdi poznati psiholog Kalina Gotikova.

Ako vas muškarac dugo gleda u oči, to znači da sa vama želi neku dugoročniju priču. 

Takođe tvrdi da ako vas muškarac ne kritikuje, zaljubljen je u vas. Objašnjenje je prosto jer  kada je osoba zaljubljena, ona isključuje funkciju mozga zadužen za ocenjivanje ljudi.  Prosto ste mu uvek savršeni i lepi. 

Još jedna od potreba zaljubljenog čoveka je ta da vas uhvati za ruku ili dotakne makar po njoj. Osobe postaju emotivnije i imaju želju za bilo kakvim kontaktom sa osobom u koju su zaljubljeni. 

Bilo kako bilo najsigurniji znak da je neko zaljubljen u vas je upravo vaša intuicija.  Vaš stomak ne greši, verujte svom unutrašnjem osećaju. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading