Kako napraviti senzualnu punđu u stilu Dženifer Lopez? Njen frizer je otkrijo tajnu koju svaka žena treba da zna

K.Ć Vesti 08.03.2022 11:43 0

Punđa je jednostavna frizura koja se može napraviti u samo nekoliko poteza. U zavisnosti od toga kako je pričvršćena, postaće ležerna frizura ili elegantna frizura, savršena za veliku priliku. Punđa u stilu Dženifer Lopez je savršeno rešenje za ljubitelje jednostavnih, ali efektnih frizura

Kako napraviti senzualnu punđu u stilu Dženifer Lopez? Njen frizer je otkrijo tajnu koju svaka žena treba da zna

Tanjug/Ap

Postoji mnogo ideja za zanimljive pin-up frizure, ali da budemo iskreni, najčešće biramo one koje ne zahtevaju puno utrošenog vremena. A ako je, inače, frizura lagana i izgleda lepo, onda je to pun pogodak. Zvezda kojoj se ova frizura zaista dopada asocira na eleganciju i sjajan izgled, pa isprobajte ideju za punđu u njenom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Iako punđa izgleda savršeno, potrebno je samo nekoliko poteza da biste je napravili. Trik koji vam omogućava da brzo i lako zakačite punđu u stilu Dženifer Lopez pokazao je Kris Eplton, poznati slavni frizer koji radi sa najvećim slavnim ličnostima. Njegove frizure obožavaju i Kim Kardašijan, ne samo Dženifer. Nedavno je na svom TikToku frizer otkrio savršenu punđu koju bi svaki ljubitelj ove frizure trebao da zna i zapamti kako se pravi.

@chrisappletonhair

This is perfect for anyone with fine hair that wants to make there messy bun look triple the fitness in a few mins 🌪

♬ Talking to the Moon - Bruno Mars

Prateći pokrete majstora, zavežite kosu u prilično visok rep. Zatim ravnomerno rasporedite pramenove kose oko glave i oko njih stavite gumicu. Trebalo bi da liči na malu punđu sa labavim pramenovima oko glave. Zatim podelite raspuštenu kosu na dva dela, lagano je uvijte i omotajte oko punđe sa obe strane, skrivajući gumicu ispod pramenova. Pričvrstite krajeve na zadnjoj strani punđe pomoću ukosnica. Zahvaljujući tome, ne samo da se gumica više ne vidi, već će i punđa dobiti volumen i lep oblik.

Vredi isprobati ovaj jednostavan trik za savršenu punđu.

Komentari (0)
Loading