Pomoću ovog TRIKA šminka će da vam stoji ceo dan: Umesto fiksatora iskoristite potpuno BESPLATNU stvar u kući

Vesti 09.03.2022 19:10 0

Fiksator za šminku ne mora biti poseban kozmetički proizvod, možete ga pronaći apsolutno svuda.

Pomoću ovog TRIKA šminka će da vam stoji ceo dan: Umesto fiksatora iskoristite potpuno BESPLATNU stvar u kući

Shutterstock

 

Da bi šminka odolela vremenu i izbijanju sebuma kako bi satima izgledala kao da je tek naneta, licu je potrebna jedna sitnica – fiksator za šminku.

Na Tiktoku postao je viraral trik jedne korisnice koja tvrdi da je pronašla najbolji sprej za fiksiranje šminke na licu, koji je uz to potpuno besplatan.

Iako se ovaj kozmetički proizvod, među ženama koje vole full make up, nametnuo kao još jedan korak bez kog se ne može, tiktokerka je pokazala da mu je ipak pronašla povoljnu alternativu.

Izvesna Tanja je u svom novom video-snimku na Tiktoku pokazala kako umesto fiksatora za šminku koristi običnu vodu i kune se da je podjednako delotvorna.

S obzirom na to se na svom profilu bavi savetima za ulepšavanje, prvo je pokazala kako izgleda njeno šminkanje, a potom je za kraj na svoje lice naprskala vodu.

Nekoliko sati kasnije pokazala je efekat koji je navodno isti kao i kada na lice naprskate sprej za fiksiranje šminke. Šminka joj se nije skinula.

- Radim kao konobarica u vrlo prestižnom suši restoranu i nikad nemam vremena da popravim šminku. Ovo radim godinama i zadovoljna sam - rekla je Tanja.

Ukoliko ste voljni da isprobate ovaj trik, preporučujemo vam da to učinite u danima kada nosite dnevnu šminku, a ukoliko vam bude radio posao kao i Tanji koja tvrdi da je to sasvim besplatna zamena za fiksatore, postepeno ga uvodite u svoju rutinu.

Komentari (0)
Loading