Ove boje kose će biti u TRENDU ove jeseni: Izaberite omiljenu i ofarbajte se PRE SVIH

Vesti 05.09.2021 18:07 0

Jesen donosi nove trendove

Ove boje kose će biti u TRENDU ove jeseni: Izaberite omiljenu i ofarbajte se PRE SVIH

pixabay

Ovo su poslednji trzaji leta, dolazi nam jesen, koja donosi nove trendove kada je moda i lepota u pitanju. Ukoliko ste neko ko voli da se farba, a ujedno i da prati modne trendove, onda odaberite jednu od ovih boja za kosu i odsvežite svoj izgled.  A, evo i koje će se to boje u narednom godišnjem dobu najviše nositi.

Bronde

Ni plavuše ni brinete već – plavobrinete, to je novi trend kada je u pitanju bojenje kose, a zove se bronde i apsolutni je must have ove jeseni. Ovo je boja koja će idealno stajati svim ženama i devojkama koje se ovog leta vrate sa egzotičnih putovanja i sa gomilom utisaka donesu i preplanuo ten, ali je bronde takođe zahvalna i kada su hladniji dani u pitanju.

 

 

Ombre

Ombre je trend koji i dalje traje i koji izgleda da nikada neće pasti u zaborav. Ombre je nijansiranje kose sa postepenom, ali vidljivom razlikom od tamnog temena ka svetlijim krajevima kose.

 

 

Posvetljena prirodna boja kose

Ako ne želiš drastičnu promenu i da jakim hidrogenima promeniš boju, dovoljno je da svoju prirodnu boju kose ofarbaš farbom bez amonijaka ili da troprocentnim hidrogeniom posvetliš krajeve. Ipak izbegavaj da to radiš u svojoj režiji i potraži pomoć profesionalnih frizera, jer nije tako jednostavno ravnomerno i ujednačeno posvetleti svaki pramen kose. Da krajevi ne bi delovali ispucano i suvo prefesionalci će znati kako da odrade besprekorno svoj posao.

 

 

Kosa u jednoj nijansi

Modni stručnjaci kao i frizeri koji brinu o lepoti poznatih diva ove jeseni predlažu boju koja će biti jednaka od korena do krajeva kose. Jedna nijansa prirodnih tonova preporučljiva je za sve tipove kose. Bilo da izabereš da budeš plavuša, brineta ili crnka neka tvoja boja kose bude jednaka celom dužinom ali vodi računa da iz tamne kose ne prelaziš u presvetlne nijanse jer jaki hidrogeni i blajhanje mogu da esktremno oštete koren tvoje kose.

 

 

Balejaž

Balejaž je slična popularnom ombre metodu ili običnom šatiranju, ali daje daleko prirodniji, elegantniji i sofisticiraniji krajnji ishod. Zato je jedan od apsolutnih trendove ove jeseni. To je tehnika bojenja kose prilikom koje se pramenovi prave ravnomernim potezima od korena kose do vrha pramena, kako bi prelaz između prirodne boje kose i boje pramenova izgledao što prirodniji.

 

 

Komentari (0)
Loading