Kupila VENČANICU za 312 DINARA: Ova mlada je postala apsolutni HIT jer je uradila NEMOGUĆE

Vesti 15.03.2022 12:13 0

Kao što znate , kupovina te jedinstvena bele haljine košta i po nekoliko hiljadu eura, ali pitanje je, da li moramo baš tolike pare da potrošimo za taj dan?

MLADA

pixabay

Devojka po imenu Rejčel Koneli (26) iz Floridi, osvanula je na raznim naslovnim stranama širom sveta. 
Jedna obična, uradila je nešto neverovatno- našla je venčanicu za samo 312 dinara!  

 


"Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah posle veridbe", napisala je ispod fotografija i snimaka na kojima je pokazala venčanicu.
Svilena, uska haljina, imala je nabore od dekoltea, apsolutno njoj odgovarajuća i na izgleda veoma elegatna i skupocena. Izgled je upotnunila nezostavnim velom i štiklicama. 

 

Kako kaže to nije bila jedina toliko jeftina haljina na koju je naišla tog dana. Samo nekoliko nedelja pre venčanja našla je i haljinu iz snova, za samo pet dolara, koju je nosila kasnije na svom venčanju. 

Takođe je podelila video ove haljine na TikToku, i napisala: "Nikad ne znaš šta ćeš naći među povoljnim stvarima dve nedelje pre venčanja."

 

 

Drugi veličanstveni izled i hit donela je ova kratka haljinica s belim rukavima, predivnom čipkom. 
Rejčel je uspela da se savršeno obuče za samo 10 dolara tj 1042 dinara! Mnogi misle da je to nerealno ali ova žena je dokaz da možete savršeno da izgledate i u jeftinoj varijanti. 

Video snimci Rejčeline venčanica ima preko 1.5 miliona pregleda, a pratioci su pisali da je na dan venčanja izgledala kao vojvotkinja od Saseksa.

Magazin ''Brides'' piše da je prosečna venčanica u SAD-u kreće se od najmanje 500 do 1.631 dolara 
što znači da je to oko 170.000 dinara. 

Zato je Rejčel toliko posebna, jer je uspela da izgleda veličanstveno bez da je potrošila neke ozbiljne pare. 

Dodatak VIDEO

Komentari (0)
Loading