Njeno lice je proglašeno za NAJLEPŠE na svetu: Ni Bijons ni Arijana Grande nisu imale nikakvu šansu pored prelepe manekenke!

K.Ć. Vesti 20.03.2022 11:53 1

U svetu zvezda ne manjka žena izuzetne lepote. Međutim, naučnici su otišli ​​korak dalje. Sproveli su istraživanje, zahvaljujući kojem su mogli da odaberu manekenku sa najlepšim licem na svetu

Njeno lice je proglašeno za NAJLEPŠE na svetu: Ni Bijons ni Arijana Grande nisu imale nikakvu šansu pored prelepe manekenke!

Shutterstock

Šou biznis je pun žena koje zastrašuju svojom lepotom i seksipilom. Gledajući njihove fotografije, teško je izabrati onu koja bi bila najlepša. Svaka od njih ima nešto u sebi. Pored toga ukusi su različiti.

Međutim, u kulturi je vekovima postojao ideal lepote, koji se prvenstveno fokusira na proporcije lica. Istraživači su odlučili da se pozovu na to i provere koja od savremenih zvezda ispunjava sve zahteve. Rezultati njihovih eksperimenata su iznenađujući!

Naučnici su izabrali najlepšu zvezdu na svetu

Grupu naučnika predvodili su dr Harian Strit i dr Džulian De Silva. Koristili su metod mapiranja lica. Ispitivali su razmere desetak popularnih zvezda. Bili su u stanju da izračunaju rastojanje i lokaciju različitih elemenata lica, uključujući oči, nos, usta i bradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Kakvi su bili efekti njihovog rada? Ispostavilo se da je, prema ovim kriterijumima, najlepša žena na svetu Bela Hadid. Istraživači su rekli da je svetski poznata manekenka "čista reprezentacija zlatnog preseka".

Topmodel je iza sebe ostavila lepotice kao što su Bijonse, Arijana Grande, Amber Herd ili Kara Delevinj.

Bela Hadid je imala najveću ocenu kada je u pitanju simetrija lica. Njeno lice je samo 0,3 odsto udaljeno od savršenstva – otkrivaju stručnjaci.

Međutim, da li je njena jedinstvena lepota 100 odsto zasluga gena? Ispostavilo se da nije baš. Bela Hadid je konačno priznala ono što se dugo spekulisalo u nedavnom intervjuu za časopis Vokue. Manekenka je otkrila da se sa 14 godina odlučila na rinoplastiku, odnosno korekciju nosa. Bio je to njen najveći kompleks. Učinio je da se oseća kao "ružno pače".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

- Nisam bila kul, nisam bila toliko druželjubiva. To su drugi govorili o meni. I nažalost, kada čujete takve stvari toliko puta, u jednom trenutku počnete da verujete u to - priznala je manekenka.

Ispostavilo se, međutim, da Bela nije nimalo ponosna na ovu odluku.

- Volela bih da sam zadržala oblik svog nosa. Mislim da bih se navikla na to – kaže zvezda.

Ko je Bela Hadid?

Bela Hadid je rođena 1996. godine u Vašingtonu. Njeno pravo ime je Isabella Khair Hadid. Njen otac je palestinski programer, a majka svetski poznata manekenka. Bela je takođe sledila njihov primer. Kao i njena starija sestra Gigi i mlađi brat Anvar.

Međutim, pre nego što je počela da se bavi manekenstvom, bila je strastveni džokej. Tek kada se preselila u Njujork 2014. promenila je planove za budućnost. Tamo je započela studije fotografije, tokom kojih je uspostavila saradnju sa agencijom IMG Models. Ubrzo se ispostavilo da je Bela stvorena za ovaj posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Hadid je, iako se manekenstvom bavi tek nekoliko godina, već osvojila mnoge važne titule. Postala je, između ostalih, "Model godine" na dodeli nagrada Daili Front Rov u Los Anđelesu, kao i na dodeli GK nagrada za muškarce godine u Londonu.

Što se njenog privatnog života tiče, tu nema mnogo iznenađenja. Bela Hadid se zabavljala sa poznatim umetničkim direktorom Markom Kalmanom skoro dve godine. 

Komentari (1)
Loading
Milica
20.03.2022 14:50

pa i nije baš tolika lepotica, sestra Gigi je lepša od nje. Ali za manekenku na kojoj treba da bude najuočljivija haljina - za to jeste.