Kristina je smršala 60 kilograma samo da bi se uvukla u VENČANICU: Sad je "NOVA OSOBA", a tvrdi da je ranije pravila samo DVE greške u ishrani!

Vesti 22.03.2022 21:39 0

Kristina se prvi put udala u jedinoj venčanici koju je mogla da obuče

Kristina je smršala 60 kilograma samo da bi se uvukla u VENČANICU: Sad je "NOVA OSOBA", a tvrdi da je ranije pravila samo DVE greške u ishrani!

Printscreen/Instagram

Pošto nikako nije bila zadovoljna, rešila je da to promeni i ponovi ceremoniju u prikladnoj venčanici.

Četrdesetogodišnja Kristina Džordan  iz Arizone, kaže da joj je venčanje 2001. bio najbolji dan u životu, ali tada nije mogla da obuče svoju omiljenu venčanicu jer joj je tada imala 123 kilograma što je suzilo dramatično njen izbor. Sada, nakon što je izgubila 60 kilograma, ponovno se udala za svog muža, noseći svoju savršenu haljinu.

Kristina je sada savetnik za vežbanje i ishranu. 

Majka troje dece, i sada licencirani nutricionista, rekla je da ju je težina ograničavala pri izboru venčanice i da je morala da se odluči za haljinu u koju može da stane, a koja je bila daleko od njenog stila - ali je bila jedna od retkih opcija u njenoj veličini, piše Daily Mail.

Inače, ona se ceo život borila sa svojom težinom - pila je gazirana pića za doručak i tokom čitavog dana i uglavnom je jela brzu hranu, a večeru bi završila prženom hranom i milkšejkom za desert. Nakon 20 godina Kristina izgleda neprepoznatljivo jer je apsolutno promenila režim ishrane i predala se vežbanju, zamenivši brzu hranu za organske salate, smutije, ribu ili nemasno meso.

Par je obnovio zavet na proslavi 20 godina braka 2021. godine, a Kristina se konačno osećala kao prava mlada jer je napokon obukla venčanicu iz snova.

Kristina je rekla da joj se samopouzdanje vratilo nakon što je upoznala supruga, koji ju je uverio da je lepa i da će je uvek voleti, bez obzira na njen izgled.

- Sada kada sam smršala, osećam se apsolutno neverovatno i kao potpuno nova osoba. Nisam ista žena kakva sam bila pre nego što sam krenula na ovo putovanje. Jača sam, mudrija i samouverenija. Neće biti lako, ali isplatiće se. Ako ja to mogu, onda možeš i ti - ističe Kristina.

 

Komentari (0)
Loading