Povećajte USNE bez HIRURGA: Uz pomoć ovih PRIRODNIH metoda, efekat je FANTASTIČAN

Vesti 23.03.2022 12:29 0

Ovo je savršeno rešenje za vas ako ne želite da se podvrgnete bolnim i skupim operacijama

Povećajte USNE bez HIRURGA: Uz pomoć ovih PRIRODNIH metoda, efekat je FANTASTIČAN

Shutterstock

Velike i sočne usne su već godinama apsolutni trend u svetu, koji apsolutno i pored raznih kritičkih prognoza ne janjava. 

Postoje razni načini za povećanje usana na prirodan način, jedan od njih je cimet. On deluje povoljno na naš organizam,i predstavlja najpovoljnije rešenje za trenutno uvećavanja usana.

Priprema: 

Jednu kesicu cimeta razmutite sa jednom kašičicom vode i nanesite smesu na usne. Ostaviti da stoji na usnama deseto minuta a zatim isperite. 

Druga metoda je piling usanana. Uzmite četkicu za zube, pokvasite mlakom vodom i zatim laganim kružnim pokretima četkice skidajte mrtvu kožu sa usana. Nakon toga obavezno namžite neku masniju kremu, kako ne bi došlo do dodatnog pucanja. 

Treća metoda je povećavanje šećerom. Ovo je isto jedna vrsta pilinga, jer je isti pricip kao i kod predhodne metode, samo je ovaj sastojak ubačen. Delovaće blago ali opet će učiniti usne mnogo većim nego što su bile. 

Četvrta metoda je ona na prvo oko najefektnija, a to je ljuta paprika.  

Priprema: 

Mlevenu ljutu papriku promešajte sa nekim hranjivim uljem, to može biti i kokosovo. Napravite smesu i držite nekoliko minuta na usnama. Osetićete blago peckanje, što je znak da tretman deluje. 

Takođe kad je šminkanje usana u pitanju, da bi se vizuelno dobio puniji efekat, bitno je da pre karmina prvo iscrtate usne nekom neutralom olovkom, pa zatim tek sjajem ili karminom. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading