TRI glumice sa NAJLEPŠIM očima na SVETU: One su NESTVARNO lepe, pogledom UBIJAJU, a jedna od njih je SRPSKOG porekla

Vesti 23.03.2022 16:32 0

Nema ničeg lepšeg od tajnovitog i zanesenog dubokog ženskog pogleda

TRI glumice sa NAJLEPŠIM očima na SVETU: One su NESTVARNO lepe, pogledom UBIJAJU, a jedna od njih je SRPSKOG porekla

Shutterstock

 

 Elizabet Tejlor 

Prelepa glumica sa apsolutno očaravajućim ljubičastoplavim očima, kakve se retko sreću.

Jedna od stvari koje su ovu glumicu činile neodoljivom i jedinstvenom jeste bila činjenica da je imala prelepe oči. Oči su joj bile tamno plave, ali je u njima bilo i male količinine melanina zbog kojeg su se nekada činile ljubičastim. Naravno, njene oči su bile daleko od ljubičastih. Ipak, Elizabet je često nosila plavu i ljubičastu odeću ili se šminkala u ovim nijansama kako bi istakla boju svojih očiju.Prirodno je imala i duple trepavicem tako da je prosto bilo nemoguće odoleti njenim očima. Nije ni čudo da su njene oči najtraženije među slikama na Google-u sa preko 325 000 potraga godišnje.

 

 

Ajšvarija Raj

Prelepa indijska glumica – žena je sa najlepšim očima sveta.

Jedna od najpoznatijih misica u istoriji je Ajšvarija Raj, Mis Indije i Mis sveta 1994. koja je nakon pobede izgradila uspešnu glumačku karijeru.

Ajšvarija ima krupne plavo - zelene oči koje na njeno sitno lice i jako mali nos dodatno dolaze do izražaja.

 

 

Mila Jovović

- Šminkeri se uvek trude da istaknu ono što je najlepše na vašem licu - u mom slučaju to su oči, kojima uvek posvetim posebnu pažnju tokom šminkanja. Moram da istaknem i važnost uvijača za trepavice -  nikada nisam bila na snimanju na kom ih šminkeri nisu koristili! Pored toga, bitan je i pravi odabir maskare, čija tanka četkica obezbeđuje lako nanošenje. A kada sam u situaciji da mi je hitno potreban svež izgled, prva pomoć je rumenilo koje blago nanosim na obraze i kapke - izjavila je Mila u jednom intervjuu.

Ona je prelepa žena, ali su oči njen adut.

 

 

Komentari (0)
Loading