"Ovo je priča mog života": Žena BESNI, sve što kupi na Internetu joj je MALO i tesno

Vesti 14.08.2021 09:00 0

Svi smo barem jednom doživeli neuspeh prilikom kupovine preko Interneta, a jedna blogerka je pokazala svoj najnoviji promašaj.

"Ovo je priča mog života": Žena BESNI, sve što kupi na Internetu joj je MALO i tesno

Printscreen/Instagram

Konstanca Hol (37) je kupila čipkastu top maijcu, ali kad je narudžbina stigla na njenu adresu, blogerka i mlada mama je jedva uspela da sakrije razočarenje.

Kako bi stvari bile još gore, žena iz Australije, je napisala da je za svaki slučaj naručila majicu koja joj je za broj veća, ali i pored toga jedva ju je navukla preko grudi.

Kako bi upozorila što veći broj potencijalnih kupaca, Konstanca je na Instagram okačila fotografiju na kojoj se vidi kako majica stoji na modelu, a pored te fotke je kako ista majica stoji na njoj. 

Mnoge dame je iznenadila drastična razlika ali sudeći po komentarima neke mame su se slatko nasmejale i zahvalile se blogerki pošto se žrtvovala na ovaj način.

"Ovo je priča mog života", napisala je jedna korisnica, dok su druge žene u komentarima pisale da se pronalaze u ovoj situaciji.

Međutim ovo nije prvi put da Konstanca kupuje nešto na Internetu, i ono ispada apsolutna propast.  Prethodno je kupila roze komplet za trening koji na njoj isto nije stajao kao na modelu.

 

Napisala je tada: "Uzmi nešto sa visokim sturkom, ne možeš da pogrešiš. Pa ... Mislim da mogu. 

Mnogi ljudi su tada primetili da postoji razlika u materijalu i kroju, sugerišući da joj dobila "jeftinu verziju" istog kompleta.

Komentari (0)
Loading