Greška koju MNOGI prave kada žele da sakriju PODOČNJAKE: Nikako ne stavljajte KOREKTOR na OVO mesto jer će kesice ispod očiju biti IZRAŽENIJE

M. G. Vesti 01.04.2022 22:08 0

Mala promena pri nanošenju korektora

Greška koju MNOGI prave kada žele da sakriju PODOČNJAKE: Nikako ne stavljajte KOREKTOR na OVO mesto jer će kesice ispod očiju biti IZRAŽENIJE

Shutterstock

Šminka može mnogo toga da promeni na našem licu, skrene pažnju na delove koje želimo da istaknemo i odvrati je sa onih koje možda manje volimo.

Pomaže da osvežavamo izgled kada nismo dovoljno spavali, posebno je tada značajna za predeo oko očiju, iako ne treba da bude ispred svih prirodnih načina da izgledamo odmorno, za početak dovoljno sna. 

U tom cilju, korektor može da bude spas. Korektor se koristi za prekrivanje problematičnih mesta, poput tamnih fleka, podočnjaka... Koliko korektora vam treba zavisi od toga koliko vaša podloga pokriva. Međutim, postoji jedan deo vašeg lica na koji ipak ne treba da nanosimo korektor, iako je to verovatno suprutno našim dosadašnjim rutinama šminkanja.

U nekim slučajevima, korektori mogu da pogoršaju stanje naših podočnjaka. Savet šminkera je da se klonimo stavljanja korektora na spoljnim ivicama oko očiju i predela na kome se stvaraju male fine linije (borice) kada se smejemo. Kada postoji višak korektora duž spoljne ivice, to kao rezutat daje povećanje bora i čini ih izraženijim.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading